Samsung Galaxy S8 kan virke som en PC

Lækkede præsentationsslide antyder, at Samsungs kommende Galaxy S8 kan fungere på samme måde som Microsofts ’Continuum’-feature fra Windows 10.

Samsung Galaxy S8 kan virke som en PC

Produktiviteten bliver højnet i Samsung kommende S8-flagskib. Lækkede slides fra en intern præsentation tyder nemlig på, at Samsung Galaxy S8 får en features der minder om Microsofts ’Continuum’-features fra Windows 10. Det skriver allaboutwindowsphone.com og citerer en unavngiven kilde.

Står rygterne til troende, vil det med ’Samsung Desktop Experience’ være muligt at slutte den kommende Galaxy S8 til et display, mus og tastatur og få en desktop oplevelse ud af mobilen.

Se også:  Første kig på Continuum med Display Dock

I den lækkede præsentation ses det, at Samsung desktop-løsning samtidig vil gøre det muligt at multitaske mellem flere åbne vinduer – noget som Microsofts nuværende Continuum-løsning først vil tillade i en kommende forårsopdatering af Windows 10.

Samsung har igennem det seneste år allieret sig med Microsoft og deres kontorløsninger, ved blandt andet at integrere Microsofts Office-pakke i selskabets 2016-lineup.

Læs også:  Rygte: Samsung arbejder på en 6″ stor Galaxy S8+