Samsung Galaxy Watch lanceres sammen med Galaxy Note9

Den næste generation smartwatch fra Samsung ser ud til at komme i handlen samtidig med den næste flagskibstelefon.

Samsung Galaxy Watch lanceres sammen med Galaxy Note9

Der har været mange rygter, angående det næste smartwatch fra Samsung, og de har skudt i alle retninger. Både dato for lancering og styresystem er blevet rygtet til højre og venstre, uden at nogen har været enige. Nu er der dog lidt nyt fra et Sydkoreansk medie som normalt er ret velinformeret, når det handler om kommende Samsung enheder. Ifølge deres kilder er der mindre end en måned til lanceringet af det kommende Galaxy Watch.

De første rygter omkring uret, som dengang blev kaldt Gear S4, påstod at uret ville blive lanceret sammen med Galaxy Note9. Altså den 9. august. Det blev senere modsagt af et rygte der påstod, at en lancering ville ske i forbindelse med IFA i starten af september. Men hvis de seneste rygter taler sandt, så bliver der alligevel tale om en lancering af uret sammen med Galaxy Note9. Derudover skulle salget også starte samtidigt med den næste smartphone, hvilket højst sandsynligt betyder, at Samsung Galaxy Watch kommer i handlen fra den 24. august.

Læs også: Ticwatch Pro smartwatch annonceret med to skærme

Samsung Gear Fit Gear Sport
Det kunne tyde på, at Samsung bevæger sig i en mere sporty retning med det næste smartwatch. Foto: Samsung

I forhold til hvilket styresystem uret får, har der også været en del rygter. Selvfølgelig sagde nogle rygter, at Galaxy Watch ville køre Tizen, da de seneste Samsung Gear enheder bruger det styresystem. Andre rygter påstod, at en genforening mellem Samsung og Google var på vej, efter Googles rebranding af Android Wear til Wear OS. Nogle kilder mente sågar, at der ville blive tale om to forskellige smartwatches, et Gear S4 med Tizen og et Galaxy Watch med Wear OS. Hvis rygtet fra Sydkorea taler sandt bliver der kun tale om et enkelt ur som kommer med det seneste Tizen-styresystem fra fabrikken. Det skal understreges, at Samsung intet officielt har meldt ud, så vi kan ikke udelukke det ene fremfor det andet.

Sidst men ikke mindst skulle Samsung have mere fokus på fitness og en aktiv livsstil. Det betyder både et mere sporty look og et større antal apps dedikeret til sport og sundhed.

Som sagt har Samsung ikke været ude med en officiel udmelding endnu, men det virker ikke usandsynligt, at der er hold i de nye rygter. Det er trods alt ikke helt utænkeligt, at den Sydkoreanske gigant vil forsøge at kapitalisere på den popularitet som Galaxy Note9 allerede har genereret.

Seneste tilføjelse til historien

Efterfølgende kom der nyt om emnet. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 16/3/2018 havde vi dette at sige med artiklen; Android Wear skifter navn til Wear OS – Historien finder du her. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om Smartwatch..