Samsung har solgt 1 million Galaxy Fold

Samsungs første foldbare mobiltelefon fik en problemfyldt start på livet, men der er alligevel blevet solgt i over 1 million styk.

Samsung har solgt 1 million Galaxy Fold

Galaxy Fold, Samsungs første foldbare mobiltelefon, fik en hård start på livet, hvor diverse tekniske udfordringer betød, at elektronikgiganten måtte hive udsendte testenheder hjem og forbedre designet.

I september var Samsung endelig færdig med forbedringer til den foldbare mobil, og den blev herefter relanceret og sendt på markedet. Det var også her Mobilsiden.dk fik Samsung Galaxy fold til test og havde en rigtig god oplevelse af den spændende enhed.

Med en pris på 15.899 kroner, var Samsung Galaxy Fold ikke noget for alle og enhver, men alligevel har Samsung formået at lange over 1 million enheder over bordet. Galaxy Fold er et niche-produkt, der på nogle områder ikke kan matche smartphonen vi i dag kender, men den tilbyder en helt ny og unik oplevelse, som der ganske tydeligt er mange, der har været interesserede i at prøve.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy fold er første generation af foldbare mobiltelefoner. . Foto: Mobilsiden.dk

En million solgte enheder, af en smartphone, der ikke ligefrem havde den højeste troværdighed og en ekstremt høj pris. Det er ret imponerende og fortæller om forbrugernes ønske om, at der skal ske noget nyt med smartphonen, som i lang tid har haft en uændret form og funktionalitet.

Fremtiden vil uden tvivl byde på flere foldbare telefoner, i alle mulige former. Vi har allerede mødt Motorolas nye Razr, der er et helt andet koncept end Galaxy Fold, men utroligt interessant. 

Næste gang Samsung lancerer en foldbare mobil, så kan vi nok forvente et helt andet salgstal. Selv forventer Samsung at sælge 6 millioner foldbare mobiler næste år.