Samsung lancerer Samsung Galaxy A9 med hele fire bagkameraer

Samsung har i dag offentliggjort deres nye kamera-telefon, Samsung Galaxy A9. Det bliver den første telefon i verden med hele fire bagkameraer.

Samsung lancerer Samsung Galaxy A9 med hele fire bagkameraer

Samsung har i dag offenliggjort den nye Samsung Galaxy A9, verdens første telefon med fire kamerlinser på bagsiden. Ifølge Samsung selv er telefonen bygget til dem, der elsker at udforske.

Læs også: Samsung Galaxy S10: Detaljer om det tredobbelte kamera

“Galaxy A9 er skræddersyet til dem der ved hvad de vil have, og tør gå efter det. Uanset om det er en vovet selfie eller det perfekte panoramabillede, så er Samsung Galaxy A9 den perfekte følgesvend når man vil forevige og dele hverdagens eventyr, uanset hvad livet bringer.” – Skriver Samsung i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under billedet..

Samsung Galaxy A9
Samsung har netop offentliggjort Galaxy A9. Foto: Samsung

Det innovative Quad-kamera.

Galaxy A9 gør det muligt at tage dynamiske og smukke billeder helt ubesværet. Med fire linser er der endnu flere måder at udforske sin kreativitet og tage bjergtagende billeder.

  • 2x Optisk zoom giver utroligt detaljerede nærbilleder, selv fra lang afstand.
  • Indfang verden uden begrænsninger med Samsungs Ultra Wide Lens, og tag billeder som en professionel med Scene Optimizer. Takket være AI-genkendelse er kameraet nu mere intelligent, og i stand til at identificere objekter og optimere indstillingerne derefter, for det bedste resultat.
  • Udtryk din kreativitet med dybdelinsen, som giver dig mulighed for selv at styre billedets dybde og fokus. 
  • Tag klare og lyse billeder, i høj såvel som lav belysning, med Galaxy A9s 24MP primære linse, for smukke billede et hvert tidspunkt på dagen.

Artiklen fortsætter under billedet..

Samsung Galaxy A9
Sådan ser den nye Samsung Galaxy A9 ud forfra. Foto: Samsung

Førsteklasses design.

Læs også: Samsung dropper måske 3,5mm jackstik

For at videreføre Samsungs ry for første klasses design kommer Galaxy A9 i tre unikke farvevalg: Caviar Black, Lemonade Blue og Bubblegum Pink. Samtidig har Samsung Galaxy A9 et slankt og ergonomisk design der ligger godt i hånden, med afrundet 3D Glass på bagsiden, som giver følelsen af høj komfort og høj kvalitet.

Telefonen rammer butikkerne i november måned.

De fulde specifikationer kan ses herunder.

Galaxy A9 spec Galaxy A9 spec

Fortsættelse:

Fortællingen gik sin videre gang. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 3/10/2018 fulgte vi op med et indlæg omkring Samsung Galaxy S10: Detaljer om det tredobbelte kamera – Artiklen kan du læse her her. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.