Samsung: Ombyt Note 7 og få en Galaxy S8 eller Note 8

Hvis du indleverer en Note 7 til Samsung og betaler den halve pris for en ny Galaxy S7, lokker Samsung med en Galaxy S8 eller Note 8, når de lanceres.

Samsung: Ombyt Note 7 og få en Galaxy S8 eller Note 8

Et ganske interessant initiativ fra Samsung er netop blevet søsat. Over 1 mio. Note 7-telefoner florerer stadig rundt omkring i verden, og selv om Samsung er troppet op i bl.a. lufthavnene, skal der mere til for at få de sidste ejere til at indlevere den tikkende bombe.

Derfor annoncerer Samsung nu, ifølge Reuters, et nyt tiltag, der skal gøre det mere attraktivt at indlevere de farlige Note 7-telefoner. Til mediet oplyser Samsung, at ejere i Sydkorea nu kan indlevere Note 7 og få en Galaxy S7 i bytte ved at betale det halve af telefonens pris.

Læs også: Kunder strømmer til Apple på grund af Samsung Note 7

Det lyder umiddelbart ikke så fordelagtigt, men det skyldes, at Note 7 reelt ombyttes til en næste års topmodel. Ved igen at aflevere Galaxy S7 gennem Samsungs opgraderingsprogram kvitteres der nemlig med en spritny Galaxy S8 eller Galaxy Note 8, når de lanceres næste år.

Det kan måske lyde som en god deal, men reelt betales der for en Note 7 plus en halv Galaxy S7, som begge afleveres, for til sidst at ende med en Galaxy S8 eller Note 8. Medmindre telefonerne bliver væsentligt dyrere end i år, ender man altså højst sandsynligt med at betale mere end hvad de vejledende priser ender med at lyde.

Ikke desto mindre bekræfter Samsungs melding i hvert fald, at producenten fortsætter med Note-serien. Oven på de mange problemer med Note 7 gik der nemlig forlydender om, at Samsung gik med overvejelser om fuldstændigt at skrotte Note-serien, fordi produktseriens brand har lidt stor skade af fiaskoen.

Læs også: Samsung tropper op i Københavns Lufthavn: Ombytter Note 7-telefoner

Samsung tror dog fortsat på serien, og alt ser dermed ud til at fortsætte næste år som var intet hændt – ud over at producenten muligvis bliver et par uger forsinket med lanceringen af Galaxy S8. Samsungs ingeniører har nemlig lagt al arbejde med Galaxy S8 til side i to uger for at komme undersøgelsen af problemerne med Note 7 til bunds, lyder det fra Wall Street Journal.