Samsung telefon med fingeraftrykslæser i skærmen kommer i år

Den kommende Samsung Galaxy P30 får indbygget fingeraftrykslæser i skærmen. Rygterne siger den kommer allerede i år.

Samsung telefon med fingeraftrykslæser i skærmen kommer i år

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Det er voldsom meget fart på i mobilverdenen i disse dage. Ifølge Sammobile.com lancerer Samsung allerede i år deres første mobiltelefon med en indbygget fingeraftrykslæser i skærmen. Den bliver introduceret sammen med en ny P-serie, som bliver en ny mellemklasse fra Samsung. 

Rygter gik tidligere på, at Galaxy S10 ville blive den første Samsung med indbygget fingeraftrykslæser i skærmen, men det er nu ikke længere tilfældet. Det tyder dog på at OnePlus, med 6T, stadig bliver først i Danmark, med denne type fingeraftrykslæser.

Læs også: Samsung lancerer Galaxy A7 (2018) med tre bagkameraer

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Samsung Galaxy P30, med modelnavnet SM-G6200, skulle få et LCD display og 64GB eller 128GB lagerplads. Den kommer i farverne blå, pink, sort og rød, som skulle have en form for gradient. Ligesom man ser på Huawei P20 Pro i farven Twilight.

Udover P30 kommer der muligvis også en P30+, som skulle være en udgave med en større skærm. Hvor store skærmene bliver ved vi ikke endnu. Den indbyggede fingeraftrykslæser i P30 bliver dog ikke den rygtede ultralydsscanner, den skulle have være forbeholdt det kommende S10 flagskib.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Hvornår kommer Galaxy P30?

Inden året slutter. Men et andet gæt kunne også være snart. Samsung har nemlig inviteret til lancering den 11. oktober, hvor det er muligt P-serien vil blive præsenteret.

Skulle det være tilfældet, så er det muligt at den første mobil med fingeraftrykslæser i Danmark, alligevel bliver en Samsung. 

Test: Samsung Galaxy Watch – Tiden er kommet

Seneste nyt om Mobiltelefoner