Samsung: Vi stopper al salg af Galaxy Note 7

Samsung stopper al salg af Galaxy Note 7 mens den nye runde af defekte smartphones undersøges. Note 7 ejere opfordres til at slukke deres telefon.

Samsung: Vi stopper al salg af Galaxy Note 7

Efter en ny runde af episoder med røg- og brandudvikling i Samsungs Note 7-flagskib, standser selskabet bag, al salg af Galaxy Note 7. Både operatører og retail-partnere er bedt om at standse salget af Galaxy Note 7.

I en pressemeddelelse opfordrer Samsung samtidig alle Note 7-ejere til at stoppe brugen af og slukke telefonen. Det gælder både de oprindelige Note 7 telefoner samt de ’fejlrettede’ versioner.

Se også: Officielt: Samsung stopper produktionen af Note 7 igen

Salgstoppet kommer bare 10 dage efter, at selskabet erklærede Note 7-salget for genåbnet, efter en global tilbagekaldelse af i alt 2½ millioner enheder. Den globale tilbagetrækning skyldes en teknisk fejl der kunne forårsage voldsom varmeudvikling og selvantændelse.

I en pressemeddelelse pointerer den sydkoreanske techgigant, at salgsstoppet iværksættes for at sikre forbrugernes sikkerhed.

Det globale salgsstop vil vare så længe, at Samsung undersøger de nye tilfælde af ekstrem varmeudvikling i Note 7-telefonerne sammen med de relevante myndigheder.

[UPDATE] Salgstoppet er permanent ifølge the Wall Street Journal.

Læs også: Seks ‘sikre’ Samsung Galaxy Note 7-mobiler går op i flammer