Samsungs næste flagskib får vanvittigt kamera

Når Samsung igen står klar til at lancere en topmodel i Galaxy S-serien bliver det med et spritnyt kamera. Skal man tro rygterne bliver kameraet imponerende.

Samsungs næste flagskib får vanvittigt kamera

Samsung står på vippen til at lancere nye foldbare telefoner, men det er stadig de mere traditionelle smartphones, der sælger bedst. Blandt de mest populære er Samsungs flagskibs-serie, Galaxy S, hvor S22-serien i år sluttede sig til. Når Samsung igen står klar til at fremvise en ny Ultra-flagskibstelefon i denne serie af smartphone, bliver det med et vanvittigt nyt kamera ombord.

Læs også: Skyhøjt salg af Galaxy S22 løfter Samsungs regnskab

Samsung vil igen være mobilkamera konge

Længe siden er det, at Samsung har ligget på toppen i kamerasammenligninger, hvor vi i dag ser mærker som Xiaomi, Huawei, Apple og Google dominere. Men det skal være slut, for Samsung har store planer med S23 Ultra, virker det til.

Skal man tro de seneste rygter, er Samsung på vej med en vanvittig kamerasensor. Flagskibet vil nemlig blive udstyret med en ny ISOCELL HP2-sensor på hele 200 megapixel, som skal forny hovedkameraet i Ultra-modellen.

ISOCELL HP1 var den første 200 megapixel-sensor, som vi forventer at se debutere i en Motorola-smartphone i denne måned. ISOCELL HP3 fulgte efter med et mindre fodaftryk, kun 1/1,4″, og hurtigere autofokusering takket være et nyt design af hver enkelt pixel. Men selvom der findes en HP3, skulle HP2-sensoren altså blive nyeste bud fra producenten – og der loves åbenbart store forbedringer med denne.

Udover disse informationer om kameraet, er der endnu ikke nogle troværdige læk om Galaxy S23-serien. Der er dog ingen tvivl om, at konkurrencen Samsung får, bliver større og større. Så mon ikke den sydkoreanske smartphoneproducent forbereder sig ganske grundt.

Galaxy S23-serien lancering

Hvornår lanceres Galaxy S23-serien? Samsung Galaxy S23-serien forventes lanceret til januar 2023. Ligesom sidst forventer vi, at Ultra-modellen bliver arvtager for Note-serien, og dermed får Samsung S-Pen stylus indbygget.

Se også: De bedste smartphones fra Samsung