Se hvornår Sonys telefoner får Android 7.0 Nougat

Sony har allerede meldt ud hvilke modeller der får Android 7.0 Nougat, men ikke hvornår. Det afslører et nyt billede til gengæld.

Se hvornår Sonys telefoner får Android 7.0 Nougat

Hvis du ejer en Android-smartphone, er der stor sandsynlighed for, at du endnu ikke ved, hvornår den modtager opgraderingen til Android 7.0 Nouat – og om den overhovedet gør det.

På nuværende tidspunkt er der ikke mange producenter, der har meldt ud hvilke modeller der får Googles nyeste Android-software.

En af dem er dog Sony, som har givet en komplet liste over modeller, der er kompatible med den nyeste software. Den japanske producent ’glemte’ bare lige at oplyse, hvornår softwaren er klar til de enkelte modeller.

Læs også: Ingen Android 7.0 Nougat til Snapdragon 800- og 801-mobiler

Heldigvis kan et billede kaste lys over dette. Sony har forleden holdt en pressekonference i Slovakiet, hvorfra hjemmefra MojAndroid spottede et dias fra en PowerPoint-præsentation med nærmere tidsrammer for, hvornår Nougat rammer producentens seneste telefoner.

Sony Android 7.0 Nougat
Foto: Mojandroid

På billedet ses det, at Sony deler udrulningen af Android 7.0 Nougat op i fire perioder. Som de første modtager Xperia X Performance og Xperia XZ softwaren løbet af oktober måned – altså senest om en måneds tid.

Dernæst følger den almindelige Xperia X og X Compact i november måned. I december måned planlægger Sony at opgradere hele sidste års Xperia Z5-serie (Z5, Z5 Premium og Z5 Compact) samt Xperia Z3+ og Xperia Z4 Tablet. Til sidst følger Xperia XA og Xperia XA Ultra som de sidste modeller, som får softwaren i starten af 2017.

Læs også: Android 7.0 Nougat: Opdateres min mobil – og hvornår?

Listen stemmer fuldt ud overens med de modeller, som Sony for præcis en måned siden kunne annoncere. I mellemtiden er der blot kommet de to nye modeller, Xperia X Compact og Xperia XZ, som naturligvis også får softwaren.

Hvis du ikke har en Sony-smartphone, kan du tage et kig på denne oversigt, hvor du kan få det fulde overblik over, hvad status er for Android 7.0 Nougat til langt de seneste Android-smartphones fra de forskellige producenter. Oversigten vil løbende blive opdateret i takt med, at producenterne melder nye ting ud.