Se iPhone 6 koncept – baseret på lækkede tegninger

Hvis lækkede tegninger over Apples kommende iPhone er troværdige, så kunne den næste æble-mobil se sådan ud.

Se iPhone 6 koncept – baseret på lækkede tegninger

Både Samsung og HTC har netop introduceret årets flagskibsmobiler, og techverdens svar på Saurons øje er nu rettet mod Tim Cook & Co., med særlig længsel fra Apple-fans verden over. 

iPhone 6 rygtemøllen snurrer lystigt

iPhone-salget går for fulde bølger, men konkurrenterne breder sig ud på markedsområder, hvor Apple ikke engang sopper i vandkanten. Deres introduktion af iPhone 5C har ikke rykket ved konkurrenternes Android-indtog, der stadig hersker det globale marked med hård hånd. 

iPhone 5C sælger bedre end Samsung Galaxy S4

Apples stærke side har aldrig været det brede marked, og bliver det nok heller aldrig. Styrken har siden 2007 været iPhone, og rygterne for den kommende og formodentlige iPhone 6, vil nærmest ingen ende tage. 

Der er for nyligt lækket tegninger af, hvad der kunne blive iPhone 6, og nu har designeren Martin Hajek kreeret flotte billeder derudfra. Det skriver Cult of Mac.

Som billederne indikerer, så er det en langt tynderne iPhone med “edge to edge”(skærm til kant) skærm. Hjørnerne er afrundene, og kanten omkring ligner nærmest en permanent “Apple Bumper” som tidligere blev solgt til iPhone 4/4S. 

Hvad mener Mobilsidens læsere om designet? Tror i den kommer til at se sådan ud? 

Kilde: Cult of Mac