Se verdens første foldbare telefon i ny video

YouTube-Kanalen JerryRigEverything har taget verdens første foldabare smartphone under kærlig behandling, og det foldbare panel er overraskende hårdfør.

Se verdens første foldbare telefon i ny video

Verdens første foldbare smartphone har været under kærlig behandling hos Zack fra JerryRigEverything. Og her er hverken tale om Samsung Galaxy Fold eller Huawei Mate X.

Læs også: Samsung Galaxy Fold bliver relanceret fra september

Telefonen hedder FlexPai og kommer fra producenten Royole. Nogle vil måske argumentere for, at Samsung kom først. Faktum er bare, at Royole FlexPai lige nu kan købes af hvem som helst, hvilket gør den til verdens første kommercielle, foldbare smartphone.

På trods af prisen på 1.388 euro, for den mindste model med 128 GB intern hukommelse, så melder Royole lige nu mellem 60 og 90 dages ventetid på levering. Angiveligt på grund af overvældende efterspørgsel.

Telefonen ser da også ganske spændende ud. Den store 7,8-tommer skærm fungerer som den skal, og det foldbare panel klarer sig overraskende godt, på trods af den tortur, Zack udsætter den for. Designet er omvendt af Samsung Galaxy Fold, hvilket betyder, at skærmen altid er blottet. Galaxy Fold foldes på en måde, hvor den store skærm bliver gemt på indersiden. Royole FlexPai folder den anden vej, så man altid har to skærme på ydersiden. Måske ikke så smart, når man ser hvor let JerryRigEverything formår at ridse displayet. Hele videoen kan ses herover.

Hvis man nu sidder og tænker, at den der Royole FlexPai er den næste telefon man skal have, så kan den foldbare smartphone købes via Royoles hjemmeside.