Skal du have den nye iPhone 7? [AFSTEMNING]

Har du planer om at købe Apples nye iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, eller springer du over?

Skal du have den nye iPhone 7? [AFSTEMNING]

Det kan formentlig ikke være gået nogens næse forbi, at denne uge har stået i Apple og iPhone 7’s tegn. Derfor slutter vi naturligvis også ugen af med en afstemning om den helt nye stjerne på smartphonemarkedet.

Vi vil denne gang høre, om Apple har fanget din interesse med den nye iPhone 7 og om du sågar skal købe et eksemplar, som allerede nu kan forudbestilles hos en lang række af teleselskaber og forhandlere.

Læs også: Apple: Derfor har vi fjernet jackstikket i iPhone 7

Apple lokker med en lynhurtig A10 Fusion-processor, nye stærke 12 megapixel kameraer med optisk billedstabilisering, to nye sorte farver og iOS 10, men samtidig er det velkendte jackstik også smidt på porten.

Ind er i stedet kommet et sæt EarPods med Lightning-stik og et alternativt sæt trådløse AirPods. Det har givet plads til et større batteri og et vand- og støvafvisende design, men hvordan vægter du, hvad der måtte være af frem- og tilbagegange i den nye iPhone 7?

Er Apples nye tiltag noget, der kan få dig til at købe et eksemplar, eller tager du den med ro og ser først nogle anmeldelser an? Måske er du allerede nu helt afklaret med, at den ikke er noget for dig? Fortæl os endelig og uddyb gerne dit valg i en kommentar nedenfor.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Historiens videre kronologi

Næste interessante artikel i sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. 9/9/2016 blev sagen bragt videre med sagen om Apple vil ikke afsløre, hvor mange iPhone 7 der forudbestillesKlik her og læs videre.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..