Snart slut med MobilePay og WeShare til Windows-smartphones

Danske Bank fjerner snart de to apps MobilePay og WeShare fra Microsoft Store og dermed fra Windows Phone 8.1 og Windows 10 Mobile.

Snart slut med MobilePay og WeShare til Windows-smartphones

Danske Bank opgiver to af dets apps fra Microsofts svindende app-butik til dets smartphones med Windows Phone 8.1 og Windows 10 Mobile. Det oplyser MobilePay på dets hjemmeside.

Færre og færre danskere bruger smartphones med Microsoft Windows-styresystem. Faktisk er styresystemet røget helt ned på en markedsandel på blot 1,4 pct. ifølge banken, og det får den altså til at opgive henholdsvis MobilePay og WeShare til platformen.

Læs også: Microsoft stopper med at opdatere smartphones til Windows 10 Mobile

Banken oplyser, at den sidste opdatering til de to apps har fundet sted her i juni måned, og herefter er det slut. Der er endnu ikke sat en præcis dato for, hvornår det er endegyldigt slut med at hente de to apps til Windows-telefoner, men banken oplyser blot, at det vil ske ”i løbet af 2017”.

Danske Bank henviser derfor brugerne til at benytte dets apps enten til iOS eller Android, som cirka 97 pct. af danskernes smartphones kører med. Fremadrettet vil banken nemlig fokusere dets udviklingsressourcer på kun iOS og Android.

Det er kun et år siden Danske Bank lancerede WeShare til iOS, Android og Windows Phone/10 Mobile, mens MobilePay har eksisteret til Microsofts styresystem siden september 2013.