Sony: Vores næste telefoner får helt nyt design

Sony har i årevis benyttet det samme, firkantede mobildesign, men nu er det tid til noget nyt. Sony oplyser, at der er et helt nyt design i vente.

Sony: Vores næste telefoner får helt nyt design

En mobil fra Sony er ikke til at tage fejl af. Den ser ud, som Sonys telefoner har gjort i efterhånden en hel del år: et minimalistisk design med skarpe kanter og hjørner uden nogle dikkedarer. Nu er det dog tid til at ryste posen, mener Kenichiro Hibi, som er Sonys landechef i Indien.

”Vi har gjort brug af et velbalanceret design lige siden X-serien kom på markedet. Vi har også planlagt at lancere en ny generation af produkter, og I kan forvente et fuldstændigt nyt design på disse enheder,” siger han til avisen Indian Express.

Læs også: Sony lancerer Xperia XZ1 og XZ1 Compact med 3D-scanning

Kenichiro Hibi kommer ikke nærmere ind på, hvad næste generations design indebærer af ændringer, men det vil være nærliggende at tro, at en kant-til-kant-skærm bliver blandt nyhederne. I interviewet med den indiske landechef kommer han også selv ind på det seneste halve års trend med aflange 18:9-skærme, som dækker langt mere af fronten i forhold til sidste års topmodeller. Sony kigger muligvis på muligheden for at implementere en sådan skærm, lyder det fra avisen.

Sony har lanceret to nye topmodeller så sent som for en måned siden, hvor Xperia XZ1 og Xperia XZ1 Compact blev afsløret. Disse har dog præcis samme design, som er at finde på mange andre Sony-telefoner, og den almindelige Xperia XZ1 er ikke engang landet i de danske butikker endnu.

Det er endnu uvist, om vi skal vente på næste generations Sony-mobiler helt til foråret eller sommeren 2018, eller om Sony lancerer en eventuel Xperia XZ1 Premium allerede inden for et par måneder for at tage konkurrencen op tidligere. Eller hvem ved – måske det bliver en helt ny serie? Sikkert er det i hvert fald, at næste generations Sony-flagskib bliver en realitet ’snart’, skriver avisen.

Læs også: Sony opnår vild downloadhastighed på 750 Mbit/s med XZ Premium

Hvad håber du på et se fra Sony, når den japanske producenter nytænker sin designstil i den eller de kommende smartphones? Skriv meget gerne i en kommentar nedenfor.