Sony Xperia U – ny entry-level smartphone fra Sony

Sony Xperia U er en ny budget mobil, for musikelskeren. Med indbyggede lyseffekter appellerer den nok mest til de yngre forbrugere.

Sony Xperia U – ny entry-level smartphone fra Sony

Sony præsenterede i dag flere nye smartphones i NXT-serien. De fleste vil nok i første omgang vende hovedet efter topmodellen Xperia S, men når det første sus har lagt sig bør der også være plads til, at se på nogle af øvrige telefoner.

På et pressemøde i forbindelse med MWC, der officielt åbner mandag, præsenterede Sony i dag en ny entry-level smartphone, for den musikelskende forbruger.

Xperia U er ifølge Sony, kraftfuld underholdning i et stilfuldt og kompakt design.

Sony Xperia U kommer med et 3,5″ display, 5 MP kamera og Android 2.3 Gingerbread, der dog opdateres senere på året til Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Telefonen bærer præg af, at kunne personliggøres, både indvendig og udvendig. Lyden skulle være helt i top med xLoud og Sony 3D surrond Sound teknologi, der giver en klar og høj lydoplevelse.

Xperia U kan også afspille musik til dit musikanlæg eller en trådløshøjtaler. Ved en enkelt berøring via DLNA-teknologi, streames musikken til en trådløs højtaler.

Og så har Xperia U ”teenage-effekten” – Et gennemsigtet element i bunden af telefonen, der oplyses i samme farve som grafikken eller billedet på skærmen. Til telefonen medfølger flere forskellige gennemsigtige elementer, der kan skiftes til en farve, der passer til ens humør.

Læs mere:
Sony Xperia U – Specifikationer