Sony Xperia X Compact: Specifikationerne lækket

Sony afholder et event ved dette års IFA-messe, og seneste rygte går på, at en ny Xperia X Compact vil se dagens lys. Denne ser vi nu lækkede specs for.

Sony Xperia X Compact: Specifikationerne lækket

På torsdag den 1. september har Sony inviteret til event i Berlin ved dette års IFA-messe, hvor de vil løfte sløret for flere nye produkter, der efter alt at dømme inkluderer den længe ventede Xperia XR (model F8331). For nyligt har vi dog også fået grund til at tro, at en mulig ny Xperia X Compact kan se dagens lys i Tysklands hovedstad.

I hvert fald kunne vi her på Mobilsiden.dk kort før weekenden fortælle om et lækket billede af den formodede næste Compact-model, der blev offentligjort af den ikoniske Twitter-tipster Evan Blass.

Se også: Sony Xperia X Compact på vej: Se første billede her

Det er på B´benchmarksiden GFXBench, at specifikationerne på den angivelige Xperia X Compact er blevet lækket – en side, der før har ramt plet med lækkede specs. Det skriver PocketNow.

Ud fra det publicerede billede lærer vi bl.a. at X Compact vil komme med en 4,6 tommer Full HD skærm, som netop er kendetegnet ved Compact-serien, nemlig en mindre telefon men med topfunktioner. Omvendt er det dog første gang, vi ser en så høj opløsning på en Compact-telefon, hvilket kun er postitivt.

Læs også: Sony udruller Android 6.0 til Xperia Z2, Z3 og Z3 Compact

Xperia X Compact vil blive drevet af en Snapdragon 820 processor, får 4 GB RAM samt 64 GB intern hukommelse og umiddelbart ingen mulighed for udvidelse med et microSD-kort. Det kunne dog godt tænkes, at de vil lancere både en 32 og 64 GB udgave.

I de senere år har netop Compact-udgaverne, Z3 og Z5 Comapct været nogle af de mest populære telefoner hos Sony, og den Japanske tech-gigant har været én blandt få producenter, der har formået at skabe en topmobil i en overskuelig størrelse.

Se også: Er det her den næste mobil fra Sony – Xperia XR?

Hvorvidt X Compact vil gentage den udmærkede succes fra sine forgængere er svært at sige. I første omgang venter vi spændt på den formodede lancering af den og formentlig den store Xperia XR her til IFA-messen om et par dage.

Nedenfor kan du finde en liste over de foreløbige specifikationer.

Foreløbige specifikationer for Sony Xperia X Compact:

Skærm: 4,6” Full HD-opløsning (1920 x 1080)
Ydelse: Qualcomm Snapdragon 820 – 4 GB RAM – Adreno 530
Lagerplads: 64 GB (muligvis også en 32 GB-model)
Kamera: 16 megapixel
Frontkamera: 8 megapixel
Batteri: Ukendt
Software: Android 6.0.1 Marshmallow
Pris: Endnu ukendt