Specifikationer på den kommende Huawei P30-serie lækket

Om fjorten dage lancerer Huawei den længe ventede P30-serie. Nu er de første specifikationer på det kommende flagskib dukket op.

Specifikationer på den kommende Huawei P30-serie lækket

Der er præcis to uger til at Huawei lancerer P30-serien, hvilket selvfølgelig betyder, at internettet bugner af lækkede billeder. Nu er de første specifikationer på Huaweis kommende flagsskibsserie også dukket op.

Læs også: Officielt: Huawei P30 Pro lanceres 26. marts

Det ser ud til, at Huawei lancerer tre modeller i P30-serien: Huawei P30 Lite, Huawei P30 og Huawei P30 Pro. Huawei fortsætter altså modellen fra sidste år, hvor P20-serien også bød på tre telefoner.

Det er ikke vanvittigt mange nye informationer vi får om den kommende flagsskibsserie fra Huawei, men lidt har også ret.

Læs også: Huawei frigiver teaser for deres kommende P30 Pro

Huawei P30 kommer i to varianter med henholdsvis 6GB RAM og 8GB RAM, mens telefonens interne lagerplads bliver på 128GB. Huawei P30 Pro kommer også i to varianter, begge med 8GB RAM og henholdsvis 128GB intern lagerplads og 256GB intern lagerplads. De to telefoner får følgeskab af Huawei P30 Lite, som dog ikke har fået afsløret sine specifikationer. Alle tre telefoner er 4G-certificerede, men mon ikke minimum én af modellerne også understøtter 5G.

Mobilsiden har tidligere skrevet om både design og kamera i P30-serien. Det kan I læse om her.