Stor webshop afslører billeder af Samsung Galaxy Note 8

En webshop har afsløret en række billeder af Samsungs kommende Galaxy Note 8 med forskellige covers fra producenten Olixar.

Stor webshop afslører billeder af Samsung Galaxy Note 8

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

I mobilverdenen ses det ofte, at det er producenter af især cases, der afslører designet på endnu ikke lancerede smartphones, og det ser også ud til at være tilfældet med den kommende Samsung Galaxy Note 8.

På webshoppen MobileFun, som er Storbritanniens førende forhandler af mobiltilbehør, er billeder af Samsung Galaxy Note 8 nemlig dukket op. Her ses i alt 8 forskellige covers fra producenten Olixar, hvor det er muligt at få en ret god fornemmelse af, hvordan den kommende topmodel kommer til at tage sig ud – på trods af at være dækket til af covers.

Læs også: Nye billeder og video viser Galaxy Note 8 frem

Netop denne webshop har flere gange gjort sig bemærket med lækkede billeder, bl.a. af LG G5 SE og Samsung Galaxy Note 5.

Samsung Galaxy Note 8 cover
Foto: Mobilefun.com

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

På billederne ses der, ikke overraskende, et design, der umiddelbart minder meget om Galaxy S8 og de tidligere lækkede billeder af Samsung Galaxy Note 8. Der ses en lignende ”Infinity”-skærm, som fylder det meste af fronten. Her er altså skåret så meget af kanterne væk som overhovedet muligt ligesom i Galaxy S8.

På bagsiden ses et nyt kamerasetup, som ser ud til at matche det, der blev vist frem i en detaljeret 3D-rendering tidligere denne uge. Først og fremmest bliver Galaxy Note 8 Samsungs første smartphone med et dualkamera, som det også ses på billederne. Til højre for de to sensorer er LED-blitzen at finde, og til højre for denne er fingeraftrykslæseren placeret. Det er altså lidt anderledes end på Galaxy S8, hvor der er LED-blitz til venstre for kameraet og fingeraftrykslæser til højre for.

Læs også: Samsung Galaxy Note 8 – pris og tilgængelighed ude

Dermed kan det være, at man ikke lige så let kommer til at ramme kameraet ved en fejl, når man forsøger at nå fingeraftrykslæseren. De noget større dimensioner, som Galaxy Note 8 får i forhold til Galaxy S8, vil dog nok gøre det tilsvarende sværere at få fingeraftrykslæseren så højt oppe.

Samsung Galaxy Note 8 ventes at blive afsløret i slutningen af august for at komme Apple i forkøbet, som traditionen tro ventes at afsløre sine nye iPhones i starten eller midten af september måned.

Seneste nyt om Mobiltelefoner