Top 10 mobiler i november

Her er de mest søgte mobiler på Mobilpriser.dk i november måned.

Top 10 mobiler i november

Mobilsiden.dk’s søgetjeneste Mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver et indblik i, hvilke telefoner der er mest eftertragtede i den foregående måned.

Listen er baseret på antallet af søgninger på Mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen, som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Læs også: Top 10 mobiler i oktober

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i november 2017:

Top 10 december
Foto: Mobilsiden.dk

Det er igen en iPhone der indtager topplaceringen på mobilpriser.dks top 10, men alligevel er der stor omvæltning i toppen af denne måneds hitparade.

Apples nye iPhone X stryger nemlig til tops og overhaler samtlige eksisterende iPhone-modeller, alt imens at iPhone 8 dratter ned fra 4. til 9. pladsen.

En anden, mere uventet højdespringer er Huaweis P10 Lite der med sin andenplads er Huaweis bedst placerede smartphone på listen nogensinde.

Det overrasker også, at Samsung kun har en model i top 10, Samsung Galaxy S8 på en fjerdeplads. Samtidig gør Sony comeback i hitparaden med sin Xperia XZ1 Compact som placerer sig på en 8. plads.

Se også:  Analytiker: Salget af iPhone X går strygende