Top 10 mobiler i september

Her er de mest søgte mobiler på Mobilpriser.dk i september måned.

Top 10 mobiler i september

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Mobilsiden.dk’s søgetjeneste Mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver et indblik i, hvilke telefoner der er mest eftertragtede i den foregående måned.

Listen er baseret på antallet af søgninger på Mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen, som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Læs også: Top 10 mobiler i august

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i september 2017:

Top 10 september
Foto: Mobilsiden.dk

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Apples iPhone 7 er igen at finde i toppen af listen, men den tilsyneladende solide førsteplads kan meget vel blive udfordret snart, med Apple iPhone 8’s entré på det danske marked. iPhone 8 har kun været til salg i den sidste fjerdedel af september, hvorfor den med høj sandsynlighed vil stryge til tops i næste måned.

Samsungs Galaxy S8 ligner også en udfordrer i toppen, da den denne måned overhaler iPhone SE på andenpladsen. Huawei fortsætter sidste måneds gode stime med hele tre modeller i hitparaden.

Måneden byder samtidig på et comeback til Nokia, som for første gang i fire år har en smartphone på toplisten med Nokia 8 på en ottendeplads.

Seneste nyt om Mobiltelefoner