Trods dansk succes: ingen ny iPhone SE i sigte

Ingen planer om flere 4-tommers smartphones. Apples kompakte iPhone SE kan blive den sidste af sin slags.

Trods dansk succes: ingen ny iPhone SE i sigte

Hører du til dem, der foretrækker en fiks, kompakt, men stærk smartphone, kan iPhone SE visse sig at blive af sin slags. Amerikanske Cult of Mac skriver nemlig, at Apple i øjeblikket ikke har nogen planer om at lancere nogen opfølger til den lille iPhone.

Apple iPhone SE er i dag unik, ved at være den eneste smartphone med topkomponenter som er udstyret med 4.0 tommer stort display. Det giver telefonen yderst beskedne mål for en moderne smartphone.

Se også:  Apple iPhone SE – når småt er godt [TEST]

Selvom den er lille, nyder iPhone SE stor succes herhjemme, hvor den siden lanceringen i foråret 2016 har befundet sig blandt toppen af mobilpriser.dks månedlige top 10 liste.

Igennem foråret svirrede det med flere rygter om en kommende afløser til iPhone SE. Den forventede præsentation skulle have været i løbet af juni lød det, men indtil videre er det altså ikke blevet til nogen nye iPhones fra Apples hånd. Næste store lancering fra Apple forventes at foregå i september måned, hvor selskabet vil have en, eller flere, afløsere til iPhone 7-serien.

iPhone SE’s design er baseret på den aldrende iPhone 5 som debuterede i 2013. iPhone SE deler dog mange nøglekomponenter med iPhone 6S, hvorfor den på mange punkter matcher sin dyrere storebror.

Læs også:  Apple giver iPhone SE et lager-boost