Ugens rygter: Nokia, Microsoft, Sony Ericsson og Motorola

Nokia E75, Motorola Attila, Sony Ericsson Paris og Microsoft egen smartphone. Det er menuen på ugens rygter.

Ugens rygter: Nokia, Microsoft, Sony Ericsson og Motorola

Julemåneden nærmer sig, og tankerne bliver hurtigt trukket hen mod gaver til under træet. Men alligevel har mobilproducenterne fuldt gang i deres udviklingscentre, og lidt spekulationer er lækket derfra.

Nokia E75 kunne meget nemt blive den finske producents næste business-mobil. Der er allerede dukket billeder op på nettet, som viser E75 med fuldt QWERTY-tastatur og almindeligt nummerisk tastatur. Derudover går rygterne på trådløst netværk, 2,4″ skærm og 3,2 megapixels kamera.

Motorola Attila er også blevet fanget på billeder. Denne Windows Mobile-smartphone kommer måske til, at have touchscreen med 240×320 pixels, Turbo 3G og et iPhone-lignende design.

Sony Ericsson Paris er et andet tidligere rygte, men den blev faktisk officielt aflyst af producenten. Smartphonen skulle have været kommet med det nedlagte UIQ-styresystem. På trods af aflysningen er den dukket op på en video her…

Microsoft står for ugens sidste rygte, der igen sætter liv i spekulationerne om, at Microsoft vil komme med deres helt egen smartphone. Grafik-producenten Nvidia skulle være med i samarbejdet, som dog er blevet afvist af begge parter.

Videre om temaet

Siden vi bragte denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden fortsatte historien. 14/11/2008 publicerede redaktionen nyheden Ugens rygter: Nokia, kamera, Android m.m. – Du finder den her. Vi følger op på temaet. Læs de seneste nyheder her.