Video: Første kig på Nokia 8.1

Vi har fået nyeste mellemklasse mobil fra Nokia til test. Vi pakker Nokia 8.1 op og får det første kig på den.

Video: Første kig på Nokia 8.1

Nokia er tilbage med endnu en smartphone, som prismæssigt placerer sig i mellemklassen. Endnu en mellemklasse telefon fra Nokia, tænker du sikkert? Ja, det er det, men vi synes denne her er værd at tage et ekstra kig på. I videoen herunder pakker vi den op, så i kan få et kig på den.

Nokia 8.1 byder bl.a. på en 6,18 tommer skærm i fuld HD, 4GB RAM, 64GB lagerplads med MicroSD udvidelse. Den har et 3.500 mAh batteri med hurtigopladning og selvfølgelig Android One, som vi ser Nokia bruge trofast i nyere telefoner. Vi klager ofte over ydelsen i mellemklasse telefoner, men Nokia’en her kommer med en Snapdragon 710, som forhåbentlig overrasker os positivt.

Den vejledende pris for Nokia 8.1 er på 2.999 kroner, hvilket umiddelbart lyder som en rigtig god deal.

Den byder på et nyt kamera med optisk stabilisering og dybdefunktion og et efterhånden klassisk Nokia design: glas på forside og bagside omkring en ramme i aluminium. Glasset er ikke fra Gorilla Glass, men NEG Dinorex, som holdbarhedsmæssigt skulle være tilsvarende.

Læs også: Nokia 8.1 og 5.1 Plus: Dansk pris og tilgængelighed

Vi går i gang med at bruge Nokia 8.1 og vender tilbage senere med en anmeldelse. Har i nogle spørgsmål til den eller noget som skal med i testen, så skriv en kommentar herunder.

Test: Nokia 5.1 Plus