Video viser igen iPhone 7 uden jackstik

En kort video viser den kommende iPhone 7 frem, hvor rygterne om, at jackstikket forsvinder, bekræftes endnu en gang.

Video viser igen iPhone 7 uden jackstik

Med lidt under to måneder til den formodede lancering af iPhone 7, 7 Plus og 7 Pro intensiveres rygterne og antallet af lækkede billeder og videoer af de kommende Apple-telefoner.

Ved første øjekast tegner den næste iPhone 7 ikke til at blive synderligt anderledes end den nuværende iPhone 6s – og så alligevel.

Der har nemlig i adskillige måneder floreret billeder af og oplysninger om, at Apple skrotter det velkendte 3,5 mm jackstik, men samtidig har der også været næsten lige så mange modstridende rygter.

Læs også: Nyt billede afslører iPhone 7 i alle fire farver

Forvirringen har derfor været stor, og det er endnu uklart præcist hvilke af de tre iPhone-varianter, der må undvære den analoge lydudgang. I hvert fald er det ganske sikkert, at mindst én af modellerne kommer uden jackstikket, da en nu utilgængelig video fra det kinesiske sociale media Weibo viser bunden af iPhone 7 frem.

I den kun 6 sekunder korte video, som hjemmesiden TechTastic nåede at spotte, ses iPhone 7 i farverne space grey og sølv. Her tages der et hurtigt kig på bunden af telefonerne, hvor der altså i stedet for jackstikket i den ene side er føjet ekstra højttalerhuller til – præcis som to tegninger tidligere viste.

Læs også: Rygte: iPhone 7 får et 14 % større batteri på 1.960 mAh

Hvis disse tegninger stadig holder vand, mister den større iPhone 7 Plus også jackstikket, men der bliver af uvisse årsager ikke lavet ekstra huller til højttaleren lige som på den mindre iPhone 7. Her skulle man formode, at det modsatte ville være tilfældet grundet pladsforskellen på de telefoner, men dette bliver vi formentlig klogere på i løbet af de kommende uger og måneder.

Jackstikket forsvinder under alle omstændigheder i iPhone 7 – enten delvist eller fuldstændigt.