Ville du købe denne Samsung Galaxy S10?

Fingeraftrykslæser indbygget i skærmen, 2K SuperAMOLED skærm, DeX 3.0 trådløs deling og meget mere!

Ville du købe denne Samsung Galaxy S10?

En ny konceptvideo, der får Samsungs næste topmodel til at se rasende godt ud, har ramt internettet.

Videoen, der er lavet af Concept Creator, viser på fornemmeste vis hvordan Samsung Galaxy S10 kan komme til at se ud. Det inkluderer en række hardwareopgraderinger som blandt andet tæller det længe rygtede “in-display fingeraftrykslæser”, 2K SuperAMOLED skærm og DeX 3.0 trådløs deling.

Derudover viser videoen også en række farvevalg samt indgang til jackstik. Det står klart, at valget om at afskaffe jackstikket ikke er lige populært, blandt de mange, musikelskende, smartphonebrugere. Så mon ikke Samsung skal tage det med i overvejelserne.

Du kan se den fulde video her:


Læs også: Samsung Galaxy S9 mini spottet i benchmark-test

Der går rygter om, at Samsung Galaxy S10 kommer til at have kamera med 3D sensor, i stil med iPhone X, så kameraforbedringerne ser ud til at holde stik. Hvis man også tager med i sine overvejelser, at Samsung Galaxy S9 lige akkurat ikke fik fingeraftrykslæseren indbygget i skærmen, virker det helt naturligt, at det bliver aktuelt for Galaxy S10.

En forbedret skærmopløsning, og tredje generation af DeX, virker også som et godt valgt til telefonen som, hvis den bliver lanceret som vist her, med sikkerhed bliver en af de bedste smartphones nogensinde.