Xiaomi Civi: Ny billig smartphone-serie med premiumkamera

Xiaomi Civi kan blive navnet på en ny mobilserie fra den kinesiske producent - premiumkamera og mid end-specifikationer.

Xiaomi Civi: Ny billig smartphone-serie med premiumkamera

Civi kan blive Xiaomis nye kamerafokuserede serie i den billigere ende. Snart kommer Xiaomi nemlig med en ny smartphoneserie med navnet Civi.

Xiaomi Civi – billig kamerafoksueret serie

Ifølge et Weibo-indlæg med en teaser oversat til engelsk skriver Xiaomi om serien, at den får “fashionable and diversified designs and innovative imaging technology.”

Teaseren indeholdt dog ingen detaljer eller et første glimt af den pågældende serie eller bare model. Ser man på Xiaomis portefølje, siger rygterne, at Civi-serien skal tage over efter kameraserien Mi CC.

Det betyder, at telefonen næsten er på flagskibsniveau, når det gælder kameraet, og ellers ligger på mellemklasseniveau, når det gælder specifikationerne generelt.

Se også: De bedste telefoner til selfies

Fokus på selfies

Tipsteren Digital Chat Station mener, at seriens fokus kan ligge på selfies, hvilket også taler for, at den skal tage over efter Mi CC. Xiaomi Mi CC9 Pro så rigtigt god ud på papiret med hele fem sensorer i hovedkameraet, blandt andet en hovedsensor på 108 megapixel.

Derudover havde den en telelinse på 12 megapixel, en ultra vidvinkel på 20 megapixel, en zoomlinse på 5 megapixel og en makrolinse på 2 megapixel. Selfiekameaet var på 32 megapixel.

Se også: Gode kameratelefoner

Prisklasse på Civi

Mi CC9 Pro havde en startpris på 500 dollars i Kina. Det kan være noget lignende, Xiaomi har tænk med Civi-serien, både når det gælder koncept og pris. Det vil sige priser fra omkring 3.000 kroner.

Vi behøver ikke engang vente særligt længe på at få bekræftet rygterne, for Xiaomi skal præsentere Civi-serien i Kina 27. september.

Se også: Nyheder om Xiaomi