Xiaomi lancerer ny flagskibsmobil den 1. december

Den 1. december vil Xiaomi løfte sløret for Xiaomi 13-serien, der forventes at blive den første med Snapdragon 8 Gen 2. Xiaomi vil også afsløre andre produkter.

Xiaomi lancerer ny flagskibsmobil den 1. december

Vi nærmer os en spændende tid, hvor flere store producenter af Android-telefoner, typisk præsenterer deres nyeste modeller. Først bliver Xiaomi med deres 13-serie, hvor Xiaomi 13 Pro forventes at blive den første med Snapdragon 8 Gen 2-chipset. Det er dog ikke alt, for Xiaomi vil lancere flere nye produkter til eventet.

Se også: De bedste telefoner fra Xiaomi

Xiaomi 13 Pro er den nye topmodel

Xiaomi forventes at løfte sløret for en nye 13-serie, hvor der vil være en basismodel og en dyrere Pro-model. Xiaomi 13 Pro er der store forventninger til, hvor vi allerede nu kan snuse til de spændende rygter.

Heriblandt vil nyhederne være den helt nye Snapdragon 8 Gen 2, som Xiaomi 13 Pro bliver den første smartphone med.

Den forventes også at få 6,7-tommer LTPO-skærm og 120 Watt lynopladning med et lidt større batteri på 4.800 mAh.

Ifølge rygter vil Xiaomi 13 Pro have et tredobbelt kamera på bagsiden med en 50 megapixel Sony IMX989 som primær sensor, et 50 megapixel ultravidvinkelobjektiv og et andet 50 megapixel teleobjektiv. Et 32-megapixel selfie-kamera vil være placeret på fronten i mellemtiden.

Det er allerede offentliggjort, at Xiaomi 13-serien vil være IP68-certificeret.

Kommer med Android 13

Den ser også ud til at blive den første smartphone, hvor Android 13 kommer præinstalleret. Den kommer nemlig med Xiaomis nye MIUI 14-software, der er baseret på Android 13.

Nyt smartwatch, buds, Wi-Fi router og PC

Men det er ikke det eneste, vi kan forvente at se Xiaomi lancere den 1. december. Det ser nemlig ud til at blive et ganske stort event, hvor elektronikgiganten også vil afsløre et nyt smartwatch, nye trådløse øretelefoner, en Wi-Fi router (sandsynligvis en 5G-router), en projektor og ikke mindst deres første bud på en stationær computer.

Vi følger selvfølgelig med i eventet og bringer alle nyhederne derfra til jer. Vi forventer, at lanceringen af disse produkter først vil ske i Kina. Derfor vil Xiaomi 13-serien først blive lanceret herhjemme i starten af 2023.

Se også: Test af mobiltelefoner