Motorola lover to store Android-opdateringer til topmodellen Edge+

Motorola er fornyligt kommet i modvind efter de kun lovede topmodellen Motorola Edge+ én stor Android-opdatering. Nu skifter producenten mening og lover to store softwareopdateringer.

Motorola lover to store Android-opdateringer til topmodellen Edge+

Motorolas nye premium-telefon, Edge+, lander i butikkerne på fredag, klar til at kæmp mod de andre flagskibe på markedet.

Og her er ikke sparet på noget. Den kommer med markedets hurtigste processor i Android-mobiler, 12 GB RAM, 256 GB lagerplads, 6,7 tommer OLED-skærm med 90 Hz, 5000 mAh batteri et tredobbelt kamera med en 108 megapixel hovedsensor og ikke mindst en næsten ren udgave af Android.

Læs også: Specifikationer og pris på Motorola Edge+

Det lyder altsammen imponerende, lige bortset fra, at Motorola kun lovede en enkelt stor Android-opdatering til flagskibet. For en mobil til knap 8.000 kroner ville man nok forvente bedre end det. Det betød kort sagt, at Motorola Edge+ ville få næste Android-version, Android 11, som forventes frigivet i løbet af efteråret, og dermed ikke få flere store softwareopdateringer.

Efter denne nyhed dukkede op på nettet kom Motorola i massiv modvind, og nu har producenten skiftet mening.

Læs også: Motorola Edge+: Sammenligning med OnePlus 8 Pro og Galaxy S20+

Motorola Edge+
Motorola Edge+ får nu mindst to store Android-opdateringer.

Nu med to store Android-opdateringer

Det er ikke unormalt at se Android-telefoner modtage softwareopdateringer i færre tid end iPhones. Selv den billigste iPhone, iPhone SE 2020, forventes at få fem år med softwareopdateringer, hvor fleste Androids supporteres i to til tre år. Så en enkelt stor softwareopdatering, til en af årets vildeste flagskibe, fik internettet til at rase.

Motorola har tydeligvis lyttet til kritikken og har i en udmelding til Droid-Life skrevet, at Edge+ vil modtage mindst to store Android-opdateringer, så man kan forvente både Android 11 og Android 12.

Læs også: Google udgiver Android 11 Developer Preview: Her er alle nyhederne

Motorola Edge+ er til test

Motorolas nye topmodel er landet til test på Mobilsiden, og nu kan forvente vores anmeldelse af den i løbet af næste uge.

Se også: Sammenlign priser på Motorola Edge

Fortsættelse følger

Her finder du efterfølgende nyt og anvisning til de seneste nyheder om emnet. Daniel Søgaard Hald fortsatte historien. 4/5/2020 blev historien fulgt op med en artikel med temaet Motorola Edge og Edge+ kan nu forudbestillesKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Seneste nyt om tematikken finder du her.