Android Auto får Google Podcast support

Googles Podcast app flytter nu endelig ind i Android Auto.

Android Auto får Google Podcast support

Det er omkring 7 måneder siden at Google lancerede en Podcast app. En app der længe havde manglet på Android enheder, hvor brugerne selv har måttet ty til alternativer i Play Butikken. I starten var appen meget simpel, men er med tiden bliver bedre og mere gennemtænkt. 

Podcasts er blevet utroligt populære, hvorfor Google hele tiden arbejder på at forbedre appen. Det seneste bliver tilføjet er nu understøttelse af Android Auto. 

Funktionaliteten minder meget om andre Podcats apps, men her er Podcasts delt ind i fire kategorier: Mine Podcasts, Nye Episoder, Downloads og På Vej.

Læs også: Google lancerer Android-appen Podcasts

Når man afspiller en podcast får man mulighed for at vælge næste og forrige, samt gå 10 sekunder tilbage eller 30 sekunder frem. Meget simpelt.

android auto podcast
Google Podcast til Android Auto. Foto: Androidpolice.com
android auto podcast
Google Podcast til Android Auto. Foto: Androidpolice.com

Det er ganske let at få Google Podcasts til Android Auto. Man skal bare sørge for at have nyeste Google app installeret, som i skrivende stund hedder version 8.91.3. Om funktionaliteten er rullet ud i Danmark endnu er vi i tvivl om, men meld gerne tilbage i kommentarerne herunder, for jer der kan prøve det af.

Læs også: De bedste vejr apps til Android