Netflix og Spotify i nyt samarbejde

Spotify og Netflix har indgået et nyt samarbejde, hvor soundtracks, podcasts og anden lyd fra velkendte serier samlet i musikstreamingtjenesten.

Netflix og Spotify i nyt samarbejde

Spotify annoncerede i går, at de har indgået et samarbejde med Netflix. Samarbejdet går ud på at bringe indhold fra Netflix’ populære indhold ud som lyd, i form af podcasts, soundtracks og mere. I Spotify-tjenesten er fremover en dedikeret Netflix-hub, som kan tilgås fra mobilen såvel som webversionen af ​​tjenesten.

Se også: De 10 bedste film og serier på Netflix

Den dedikerede Netflix-hub i Spotify vil have alle Netflix-relaterede medier, hvoraf nogle er eksklusive for Spotify. Dette inkluderer officielle soundtracks til Netflix-shows og -film, inklusive det populære nye show ‘Squid Game’ og Lin-Manuel Mirandas spillefilm ‘Tick, Tick… Boom!’ samt officielle afspilningslister med alle licenserede sange med i shows som ‘Money Heist’ og ‘Bridgerton’.

Det er også et sted for alle de podcasts, der omgiver de forskellige typer af indhold Netflix laver, herunder titler som ‘Netflix Is A Daily Joke’ og ‘The Crown: The Official Podcast’. Netflix har også Enhanced Albums for udvalgte titler, såsom den nye film ‘The Harder They Fall’, som sammen med soundtracket fra filmen også indeholder et kig bag kulisserne på tilblivelsen af ​​soundtracket.

Netflix Spotify
Netflix-indhold lander i Spotify.

Læs også: Disse telefoner er bedst til musik

Sparsom med indhold

Den nye dedikerede hub til Netflix ligner den, Spotify lavede til Disney for et par år siden. Den byder også på soundtracks, afspilningslister og podcasts omkring de forskellige Disney-medier. Indholdet i den nye Netflix-side i Spotify er indtil videre ret sparsom, men mon ikke der kommer mere til med tiden.

Det nye Netflix vil indtil videre være tilgængeligt for gratis og premium-abonnenter i USA, Canada, Australien, New Zealand, Storbritannien, Irland og Indien.

Læs også: Nu blander Philips Hue og Spotify lys og lyd sammen