Næste Samsung Galaxy S-flagskib kan komme 14. januar

Vi kan efterhånden godt stole på, at Samsungs næste flagskibstelefoner præsenteres allerede til januar. Datoen for Samsung Galaxy S21-seriens præsentation kunne blive den 14. januar.

Næste Samsung Galaxy S-flagskib kan komme 14. januar

Der har allerede været snakket om en tidigere lancering af Samsung næste flagskib, Galaxy S21, som nu bliver bakket op af en meget pålidelig kilde. Kommer den allerede i januar er det omkring en måned tidligere end sidste års lancering.

Det er leaksteren Jon Prosser, der siger, at Samsung i 2021 flytter lanceringsdatoen til midt i januar måned, altså godt en måned tidligere end Galaxy S20-lanceringen i 2020 og tidligere lanceringer af Galaxy S-modeller. Galaxy S20, der blev lanceret i år, blev præsenteret 11. februar og var på hylderne 6. marts.

Ifølge rygterne kommer næste års model til at hedde S21, hvilket kan virke lidt forvirrende. Sidste gang hoppede Samsung fra S10 til S20, men det betyder altså ikke nødvendigvis, at vi i 2021 går fra S20 til S30.

Se også: De mest populære mobiltelefoner (november 2020)

Galaxy S21 lander i butikkerne 29. januar

Efter en præsentation i midten af januar siges det, at telefonen vil være at finde på hylderne 29. januar. Grundmodellen S21 siges at komme i violet, grå, pink og hvid. Den større S21+ kommer i hvid og sort. Den allerstørste model, S21 Ultra kommer også i violet, skriver 9to5Google.

Der har også været rygter om en ny version af de trådløse earbuds Galaxy Buds med det nye navn Galaxy Buds Beyond. De skal komme samtidigt som S21-serien. Og dette passer meget godt med rygtet om, at Samsung har planer om at gøre som Apple, og sælge Galaxy S21-serien uden oplader og høretelefoner i æsken.

Batteristørrelsen i den mindste model skulle være voldsomme 4885 mAh, Exynos 1000 chipset og selvfølgelig 120 Hz skærmopdateringsfrekvens. Samsung Galaxy S21 og S21+ kommer med et tredobbelt kamera, men Galaxy S21 Ultra kommer med fire på bagsiden og enkelt foran. Samsung holder angiveligt fast i den 108 megapixel store hovedsensor og en 16 megapixel ultravidvinkel, men vil have store opgraderinger på zoom. Alt dette er dog rygter, husk det.

Læs også: Samsung Galaxy S21 overrasker: Her er seneste nyt