Salget af OnePlus Nord starter i dag – find bedste pris

OnePlus Nord salget starter i dag efter nogle dage med mulighed for forudbestilling. Se her, hvor den kan købes og find også bedste pris.

Salget af OnePlus Nord starter i dag – find bedste pris

OnePlus Nord var op til lanceringen for nylig en af de mest ventede telefoner. CEO for selskabet Pete Lau omtalte den selv som mobilen, der skulle tage selskabet tilbage til dets rødder med billige, men stadig rigtig gode telefoner. Test på både mobilsiden.dk og mobil.nu har vist, at der er noget om snakken. Det er en fremragende mobil til prisen og en seriøs bejler til ‘Årets Bedste Telefon Til Prisen’. Og nu starter salget endelig.

OnePlus Nord salg i gang – her finder du bedste pris

Salget af OnePlus Nord starter i dag klokken 10 og telefonen kan købes flere steder, hos OnePlus selv og hos en række teleselskaber og store webforhandlere.

Den vejledende pris uden abonnement starter fra 3.299 kroner og med abonnement ligger prisen fra cirka 3.400 kroner. Der er med andre ord lidt at spare ved at købe telefonen med abonnement.

Du kan se vores guide til de bedste priser på OnePlus Nord.

Se også: Sammenlign priser på OnePlus Nord

Kort om telefonen

OnePlus Nord har en mobil, hvor der er skåret ganske meget ind til benet for at fokusere på de funktioner og muligheder, som brugerne efterspørger.

Det betyder en OLED-skærm på 6,44 tommer med 90 Hz refresh opdatering, en kraftfuld brugerflade og 5G, et faktisk fint kamera og udmærket batteritid med hurtig opladning.

OnePlus Nord kommer i to farver Blue Marble og Gray Onyx – altså blå eller grå. Man kan købe den med enten 8 GB RAM og 128 GB hukommelse eller 12 GB RAM og 256 GB hukommelse.

Telefonen er i øvrigt den første i en ny serie af telefoner, der har som mål, at få fat i de købere, der synes at telefoner fra små 5.000 kroner har for høj en pris. Hvor ofte der kommer en ny model i serien, er ikke oplyst – vi gætter på en ny model hvert år.

Se også: Sammenlign priser på OnePlus telefoner