OnePlus klar med Android 11 til OnePlus 8 – prøv det nu

OnePlus er allerede klar med en åben beta af Android 11 til OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro. Vil du prøve OxygenOS 11 og de nye funktioner i Android 11, så kan du nemt hente beta-softwaren til de to telefoner.

OnePlus klar med Android 11 til OnePlus 8 – prøv det nu

Google har netop lanceret nyeste udgave af Android, som netop nu ruller ud til søgemaskinens egne Pixel-telefoner. Men OnePlus er ikke langt bagefter og lancerede kort efter en åben beta af deres OxygenOS 11, baseret på Android 11. Her finder man alle nyheder og funktioner i Android 11, sammen med en ny og forbedret oplevelse i OnePlus’ brugerflade. Har du en OnePlus 8 eller OnePlus 8 Pro, så kan du hurtigt og simpelt installere Android 11 betaen – se her hvordan.

Læs også: Android 11 er lanceret – her er de nye funktioner

Der er masser af nyheder i Android 11, blandt andet et bedre overblik over notifikationer, besked-bobler, forbedrede privatslivs indstillinger, hurtigere adgang til styring af smart-hjem og enheder, indbygget skærmoptager og meget mere. Men det er ikke alt, for i denne store opdatering af OxygenOS introducerer OnePlus et helt nyt design af brugerfladen. Her er der fokus på bedre enhåndsbetjening, der er endelig en aktiv låseskærm og så er det selvfølgelig lige så flydende som altid.

Se også: De billigste priser på OnePlus-telefoner

Her er de nye funktioner i OxygenOS 11

 • Friskt nyt UI-visuelt design.
 • Bedre enhåndsbetjening.
 • Nye ikoner.
 • Nyt design til vejr-appen.
 • Tilpas hurtigere skærmens lysstyrke i hurtigindstillinger.
 • Aktiv låseskærm med 10 ur-designs.
 • Genvej til mørk systemtilstand. Kan nu automatisk aktiveres ved solnedgang.
 • Fem nye temaer i Zen Mode.
 • Opdateret gallery med nye funktioner.

Her kan du få et indtryk af designstilen i OxygenOS 11 og Android 11:

Læs også: OnePlus gør klar til Android 11 og en aktiv låseskærm

Sådan installerer du Android 11 på OnePlus 8

Har du en OnePlus 8 eller OnePlus 8 Pro, så kan du ganske let installere den nye åbne beta af OxygenOS 11 med Android 11. Sådan gør du:

 • Hent installationsfilen her (vælg den rigtige model; OnePlus 8 eller 8 Pro).
 • Læg zip-filen i roden på telefonens lagerplads.
 • På telefonens gå til indstillinger, system, systemopdateringer, tryk på tandhjulet øverst til højre, vælg “lokal opgradering”.
 • Opdateringen installeres og tryk herefter på “genstart”.

Man mister ikke data og personlige filer ved at opdatere til Android 11, men vi anbefaler altid en backup inden man opdaterer systemet. Fortryder du at have installeret betaen, så er der mulighed for at gå tilbage.

Læs også: Android 11 får indbygget styring af smart-hjemmet

Hvornår får OnePlus-telefoner Android 11?

Det vides endnu ikke hvornår OnePlus-telefoner får Android 11 og OxygenOS 11. Med en åben beta ude nu, så er vi dog ikke langt fra en officiel lancering. Vi skal nok sørge for at holde jer opdateret.

Mere nyt om temaet

Redaktionen følger op med den seneste udvikling. Daniel Søgaard Hald valgte at gå videre med sagen. Allerede d. 8/9/2020 gik redaktionen videre med nyheden Rygte: Der kommer ikke en OnePlus 8T Pro i år – Læs videre her. Redaktionen har fokus på tematikken. De seneste nyheder finder du her.