OnePlus gør klar til Android 11 og en aktiv låseskærm

OnePlus er godt i gang med klargøringen af Android 11-opdateringen i en helt ny udgave af OxygenOS, som angiveligt byder på masser af spændende ændringer - ikke mindst en always-ons låseskærm.

OnePlus gør klar til Android 11 og en aktiv låseskærm

En ny udgave af Googles Android er godt på vej og producenten OnePlus vil sandsynligvis være blandt de første smartphoneproducenter til at stå klar med opdateringen. Allerede nu giver de flere teasere og informationer om OxygenOS 11, som er baseret på Android 11. Blandt nyhederne er en always-on skærm, ny dark mode og andre store designændringer.

Sidste år var OnePlus blandt de allerførste smartphoneproducenter, som stod klar med en opdatering til Android 10. Faktisk var det kun sytten dage efter Google lancering af Android 10, at OnePlus meldte klar med OxygenOS 10. Og alt tyder nu på, at vi kan forvente noget lignende med lanceringen af Android 11.

Læs også: Android 11: Hvad er nyt, og hvem kan få opdateringen?

OxygenOS 11 med flere nyheder

Der er stadig lidt tid til lanceringen af Android 11, men OnePlus har allerede gang i et betaprogram og har delt enkelte informationer om den kommende opdatering, som bliver en større af sin slags.

Først og fremmest, så skulle der komme en række designændringer, men præcis hvad dette dækker over vides ikke endnu. Angiveligt skulle det være ændringer, som gør OxygenOS mere enhåndsbetjenings-venligt, ala Samsungs One UI. Med det menes der, at vigtigt indhold kommer længere ned på skærmen, så det er lettere at nå.

En ny og forbedret dark mode, eller mørk tilstand, skulle også være på vej, men heller ikke her er der flere detaljer. OxygenOS 11 skulle også indeholde en længe ventet funktion, som er blandt de mest efterspurgte i OnePlus community: et always-on låseskærm. OnePlus har tidligere afvist denne funktion, da de mente batteriforbruget var for stort. Men nu skulle de have ændret mening og vil være klar med funktionen i Android 11.

Her forventet mere traditionelle aktive låseskærms-design, men nogle flere kreative bud. Se de lækkede billeder herunder.

Læs også: Test af OnePlus Nord – der er sparet de rigtige steder

OxygenOS 11 forventes klar til september

Udover ovenståendende nye ting, som kommer OxygenOS 11 selvfølgelig med alt det andet nyt i Googles Android 11. Det er blandt andet bedre privatlivsindstillinger, indbygget styring af smart-hjem, bubble-notifikationer og meget mere.

Android 11 forventet lanceret i starten af september, muligvis den 8. september, og kort efter forventer vi OnePlus frigiver deres OxygenOS 11, som er baseret på Android 11.

Se også: Bedste priser på de nyeste OnePlus-telefoner

Fortællingen går videre

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. Lasse Olsen har holdt fast i temaet. Allerede d. 30/7/2020 fulgte vi op med nyheden om Tidlige ejere af OnePlus Nord klager over skærmproblemer – Historien finder du her. Sidste ord er ikke skrevet. Se de seneste nyheder her.