Audi viser fremtidens sedan med A6 E-Tron-koncept

Den elektriske Audi A6 e-tron konceptbil er bygget på en Porsche-platform og kommer med op til 700 km rækkevidde.

Audi viser fremtidens sedan med A6 E-Tron-koncept

Audi har netop løftet sløret for en A6 e-tron som, udover at se attraktiv ud, viser hvordan de mener fremtidens elektriske sedan skal se ud. Audi A6 e-tron vil blive bygget på en helt ny platform, som udvikles i samarbejde med Porsche. Se de nye Audi A6 e-tron her.

På Auto Shanghai 2021 har Audi fremvist konceptbilen, som blev præsenteret sammen med Q4 E-Tron og deres nye samarbejde med Sonos. Den nye konceptbil fra Audi forventes at blive afsløret i en færdige version i slutningen af næste år. Der er ikke mange detaljer om den nye konceptbil endnu, men der er alligevel lidt af hente.

Læs også: Mercedes EQS – Første luksus-sedan på batteri

Større batterier i elbilerne

Det kunne tyde på, at vi i den kommende tid vil se større batterier i elbilerne fra Audi. Hvor den nyeste Audi e-tron GT kommer med et 84 kWh batteri, så skulle Audi A6 e-tron blive udstyret med omkring 100 kWh, hvilket giver en rækkevidde på op mod 700 kilometer.

Derudover vil vi helt sikkert finde en masse nymodens avanceret teknologi gemt i A6 e-tron. Og selvfølgelig også lidt show-off, fx med deres Digital Matrix LED-lygter med masser af lysshow.

Som sagt forventet Audi A6 e-tron at blive præsenteret i slutningen af næste år. Vi kan nok forvente at se de første af dem i 2023.

Du kan se billeder af den nye konceptbil herunder. Der er desværre ingen billeder af interiøret endnu.

Læs også: Audi e-tron GT lanceret – se modeller og priser

I løbet af 2025 vil Audi have tolv fuldelektriske biler. I løbet af 2023 forventes en elektriske udgave af en af producentens mest populære biler, nemlig A4. Der er også spændende og vilde biler på vej, fx raceren Audi PB18 e-tron concept.

Læs også: Rygte: Apple har fundet en partner til Apple Car

Mere til stoffet

Emnet er stadig relevant. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe historien. 15/4/2021 bragte vi sagen Sonos-højtalere spiller fremover i biler fra Audi – Nyheden kan læses her. Se de seneste nyhede om temaet her.