Rygte: Apple har fundet en partner til Apple Car

Det kunne tyde på, at Apple endelig har fundet den partner de skal bruge til deres kommende Apple Car-bil. Du kender dem garanteret ikke.

Rygte: Apple har fundet en partner til Apple Car

Der har efterhånden været mange spændende rygter omkring Apples kommende bil. Rygter som startede for flere år siden og som det seneste års tid er accelereret i antal og med mere holdbar og detaljeret information. Hvem der skal bygge Apple Car-bilen er dog stadig et mysterium – måske. En bilproducenten, som tidligere har været nævnt i forbindelse med Apple, kan nu blive dem der skal hjælpe med bilens produktion.

Tidligere troede man, at Hyundai skulle bygge Apple Car, hvilket senere blev bekræftet, at Hyundai fortalte, at forhandlinger med Apple om bilen var stoppet. Flere producenter har herefter været nævnt i forbindelse med Apple Car, blandt andet BMW og VW. En tredje og mere ukendt producent har også tidligere været nævnt, som nu dukker op igen, nemlig canadiske Magna.

Læs også: Toyota-direktør advarer Apple: Kæmpe udfordring at producere biler

Magna, LG og Apple skal bygge bil sammen?

Og Magna kender du sikkert ikke. Magna tilbyder modulære platforme til elbiler, som åbenbart har fanget Apples interesse. Men angiveligt ikke alene. LG, som i bilbranchen er bedst kendte for deres batterier, skal også være med i denne joint venture. Sammen skal de udvikle platformen til Apple Car, som indtil videre har fået navnet LG Magna e-Powertrain.

“LG Magna e-Powertrain er meget tæt på at underskrive kontrakter med Apple, hvorunder det kan håndtere den oprindelige volumenproduktion af Apple EVs,”, står der i en rapport fra Korean Times.

Angiveligt vil produktionen i starten være ekstremt langsom og forsigtig, da Apple “for det meste har til hensigt at bruge sin første generation af elbiler som en mulighed for at evaluere deres salgbarhed”. Man forventer at Apple bilen er klar til lancering i 2025, hvor også deres selvkørende egenskaber vil være klar til brug.

Se også: Sådan får du internet i bilen

LG satser mere på biler

LG har netop forladt smartphonebranchen for i stedet at satse mere på komponenter til biler. Faktisk blev det afsløret i sidste måned, at LG “aggressivt” udvider produktionskapaciteten i sin eksisterende bilkomponentvirksomhed. Så det kunne tyde på, at betingelserne er modne for en aftale med en virksomhed som Apple.

Apple har allerede ansat flere personer til at udviklingen af Apple Car, blandt andet en tidligere Porsche-ekspert samt en ekspert i kunstig intelligens og tidligere leder for Siri-afdelingen hos Apple.

Vi følger selvfølgelig udviklingen af Appe bilen tæt. Mon det er nu man skal købe aktier i Magna?

Læs også: Huawei skifter fokus til elbiler – den første kan komme i år

Videre om temaet

Her finder du efterfølgende nyt og anvisning til de seneste nyheder om emnet. Daniel Søgaard Hald har holdt fast i temaet. 13/4/2021 blev fortællingen ført videre med en artikel omkring emnet Siri afslører Apple-event på tirsdag – Airtags og iPad Pro?Klik her og læs den fulde artikel.. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om Apple..