Audi: Vores næste koncept-elbil er banebrydende

Audi teaser for lanceringen af en ny koncept-elbil, der går under navnet Activesphere. Ifølge producenten vil Activesphere være banebrydende.

Audi: Vores næste koncept-elbil er banebrydende

Det vælter ud med spændende koncept-elbiler fra producenterne, der bruger de elektriske biler til at prøve helt nye designs af. En af disse er Audi, der snart vil løfte sløret for Activesphere, der skal være en mellemting mellem en sedan og en crossover.

Se også: Nyheder om elbiler

Elbilen til en aktiv livsstil

Om tre dage vil Audi fremvise deres næste koncept-elbil, Activesphere, frem. I forbindelse med lanceringen har Audi efterladt os med en teaser for bilen, der efterlader alt for meget til fantasien. Er Activesphere en sedan, crossover eller en SUV? Angiveligt skal Activesphere netop være en mellemting mellem en sedan og en crossover, og det samt andre nye ting gør bilen banebrydende, skriver bilmærket:

Den nye Activesphere vil byde på “exceptionel elegance med imponerende ydeevne og medrivende, banebrydende funktionalitet”.

I en pressemeddelelse beskriver Audi selv bilen som en “elektrisk crossover coupé, der vil tilbyde maksimal fleksibilitet til en aktiv livsstil – både på vej og off-road:

“Audi activesphere concept er den ideelle følgesvend til ambitiøse udendørs eventyr og giver føreren ultimativ frihed. Glæd dig til at tage fat på en lang række aktiviteter, herunder vandsport, skiløb, golf eller udfordrende bjergkørsel – alt sammen i en bil, der kan tage dig med overalt.”

Audi activesphere concept

Vil byde på ny teknologi

Audi har som sagt ikke vist meget af Activesphere frem endnu, men fortæller, at den vil byde på nyt inden for software og autonom kørsel.

Under afsløringen af Activesphere vil Audis Sid Odedra, der er chef for software og brugerflade, vise, hvor bilproducenten er på vej hen i forhold til infotainmentsystemet i deres biler.

Audi Activesphere bliver offentliggjort den 26. januar. Activesphere vil slutte sig til konceptbilerne Urbansphere, Skysphere og Grandshpere, der alle skal vise hvor Audi er på vej hen. Urbansphere er en luksus MPV, Grandshpere en sedan og Skysphere en futuristisk elektrisk roadster.

Se også: Alt om forsikring af elbil