Cupra UrbanRebel: Elektrisk bybil med 440 km rækkevidde

Cupra har netop præsenteret elbilen UrbanRebel, der er en ren elektrisk bybil, der kører op til 440 kilometer på en opladning - og gør det med stil.

Cupra UrbanRebel: Elektrisk bybil med 440 km rækkevidde

Der findes endnu ikke mange elektriske bybiler og minibiler, men der begynder heldigvis at ske noget. Volkswagen har løftet sløret for en kommende lille ID. 1 og nu har Cupra fremvist deres version på samme platform. Cupra UrbanRebel er en elektrisk bybil med en rækkevidde på op til 440 kilometer, 226 hestekræfter og en usædvanlig kvik acceleration. Her tager vi et kig på den nydelige elbil fra Cupra.

Læs også: Test af elbiler

Ydeevne og batteri

Cupra har netop fremvist minibilen UrbanRebel, som de siger er der vigtigste produkt i deres nuværende pipeline. Den vil bygges på Volkswagens MEB-platform i den lille variant.

Det er en forhjulstrukken lille elbil, der imponerer med dens ydeevne. Den kommer med en 166 kW elektrisk motor (226 hestekræfter), der når 0-100 km/t på 6,9 sekunder.

Cupra har ikke løftet sløret for batteriet i UrbanRebel, men har derimod fremvist en forventet rækkevidde på 440 kilometer. Ganske flot for en bil af denne størrelse.

Andre spændende ting ved UrbanRebel er dens anderledes dørhåndtag med soft close og de rammeløse vinduer. Indvendigt er der brugt genbrugs- og biobaserede materialer, her er et ret originalt instrumentpanel nogle utraditionelle knapper her og der.

Hvornår kommer Cupra UrbanRebel?

Du skal desværre ikke forvente, at kunne forudbestille en Cupra UrbanRebel lige forløbig. Cupra siger, at de forventer en lancering af UrbanRebel i 2025. Det er samme år som Volkswagens ID. 1 forventes lanceret. Prisen på Cupra UrbanRebel? Der er endnu ikke afsløret en pris for den, men vi forventer den lander på under 200.000 kroner.

Se også: Seneste nyheder om elbiler