Disse nye elbiler kommer i 2024

Der er mange spændende elbiler, der kommer i 2024. Her giver vi et overblik over dem alle, både ukendte og kendte og de mest ventede nye elbiler.

Disse nye elbiler kommer i 2024

Vil du gerne hvilke elbiler der kommer i 2024, hvornår de kommer, hvad de vil koste og deres specifikationer? Så er du landet det helt rigtige sted, hvor vi her giver det fulde overblik.

Se også: Priser, bedømmelse og sammenligning af elbiler

Mere end 100 nye elbiler i 2024

2024 bliver et spændende år på bilmarkedet. Elbilerne bliver mere og mere populære i Danmark, og denne udvikling forventes at få sat turbo på i 2024. I 2024 kommer nemlig en række billigere elbiler, som nok skal friste mange danskere.

Elbilerne er stadig dyrere at anskaffe end sammenlignelige brændstofbiler, men det kan ændre sig i løbet af året. 2024 vil dog byde på et stort udvalg af forskellige elbiler og biltyper.

Der er elbiler på vej fra alle de velkendte bilmærker i 2024, men flere mere ukendte mærker kommer også med nye elbiler.

Øverst i denne artikel kan du få et overblik over de mest ventede elbiler herhjemme i 2024. Du kan også få det fulde overblik, hvor du kan se alle elbiler, der kommer i 2024.

Se også: Test og anmeldelser af elbiler

Fiat Panda

Fiat Panda

Fiat Panda kommer i 2024 som elbil. Den er en lille hatchback og bybil, der forventes at koste fra 175.000 kroner. Den bliver en af de billigste elbiler i Danmark i 2024.

Se billeder, specifikationer og pris på Fiat Panda

Tesla Model Y (2024)

Tesla Model Y

Den mest solgte bil i Danmark i 2023 kommer i 2024 i et opdateret og forbedret udgave. Forbedringerne i Tesla Model Y forventes at være i stil med de nye Model 3 Highland.

Se billeder, specifikationer og pris på ny Tesla Model Y

Renault 5

Renault 5 Electric
Renault 5.

Renault 5 bliver en ny billig elbil i Danmark, der lanceret i løbet af foråret. Renault 5 er en hatchback og bybil, der forventes at have en pris fra cirka 200.000 kroner.

Se billeder, specifikationer og pris på Renault 5

Renault Scenic E-Tech Electric

Renault Scenic E-Tech Electric

Renault lancerer deres næste elbil, Renault Scenic E-Tech Electric, i løbet af foråret. Her er der tale om en familiebil og SUV med en pris fra cirka 375.000 kroner.

Se billeder, specifikationer og pris på Renault Scenic E-Tech Electric

Xpeng G6

XPeng G6

Xpeng G6 forventes at lande i Danmark i løbet af foråret, hvor den bliver et spændende alternativ til Tesla Model Y. Xpeng G6 er en SUV og familiebil med en pris omkring 350.000 kroner.

Se billeder, specifikationer og pris på Xpeng G6

Ford Explorer

Ford Explorer

Ford vil i foråret være klar med deres vigtigste elbil til dato: Ford Explorer. Den nye Ford Explorer er en SUV og familie, der er baseret på samme platform som Volkswagen ID.4. Den gerne skulle koste fra cirka 340.000 kroner.

Se billeder, specifikationer og pris på Ford Explorer

Fisker Pear

Fisker Pear

Blandt de billigste elbiler i 2024 skulle også være bybilen fra Fisker. Fisker Pear er en hatchback, der forventes at koste fra 210.000 kroner med en lancering i løbet af 2024.

Se billeder, specifikationer og pris på Fisker Pear

Det fulde overblik over nye elbiler i 2024

Der er mange flere ny elbiler på vej i 2024 – faktisk mere end 100 nye modeller. Der er nye elbiler fra velkendte mærker, men også langt mere ukendte som Chery, BYD, Seres, Hongqi, Zeekr, Denza, HiPhi, KG, Maxus, Nio, Xiaomi og flere.

Se det fulde overblik over nye elbiler i 2024 her

På linket herover kan du se de kommende elbiler med billeder, specifikationer, priser og meget mere.

Vi anbefaler:
Billigste hjemmeopladning og ladeboks
Find den bedste og billigste forsikring til elbil