Banebrydende elektrisk superbil på vej fra Henrik Fisker

Henrik Fisker har i et tweet lagt et teaserbillede op af en kommende banebrydende elektrisk superbil, der er "i et segment, der ikke eksisterer i dag".

Banebrydende elektrisk superbil på vej fra Henrik Fisker

Henrik Fisker, der så småt er ved at gøre klar til at få elbilen Fisker Ocean ud på vejene, har løftet sløret for et spændende projekt. Fisker har på Twitter delt et billede af en elektrisk superbil, der bliver noget vi endnu ikke har set. Både tweet og billede er nu taget ned, men blev selvfølgelig fanget på internettet inden da. Elbilen får angiveligt navnet Fisker Ronin.

Læs også: Fisker Ronin får ekstrem rækkevidde og acceleration

Billedet af den kommende elektrisk superbil, eller “muskelbil”, viser den gennemgå aerodynamiske og downforce-test. Fisker indikerede at elbilen klarede testen fantastisk samt at den hører til i et helt nyt segment af batteridrevne biler:

“Stadig tophemmelig. Men jeg var begejstret i dag på vores tekniske møde. De første aerotest og downforce-test af vores elektriske superbil viste sig at være fantastiske. Den er i et segment, der ikke eksisterer i dag,” skrev Henrik Fisker på Twitter.

Læs også: De mest ventede elbiler i Danmark i 2022

Her er billede af Fiskers kommende super elbil:

Henrik FIsker elektrisk superbil
Henrik FIsker elektrisk superbil

En elektrisk superbil som cabriolet?

Det er ikke meget af bilen man kan se på grund af den skylignende tekstur der viser, hvordan bilens aerodynamik er. På billedet ser den ikke ligefrem banebrydende ud, men mon ikke Fisker gemmer på de mest interessante informationer om den endnu. Det kunne dog lige, at dette er en cabriolet – og så ligner den mere en klassisk amerikansk muskelbil end en superbil.

Hvornår vi ved mere om denne elektriske superbil vides ikke, men vi holder øje med den.

Læs også: Sådan skal elbiler sikre den grønne omstilling

Fisker Ocean snart klar i Danmark

Mens vi venter på Fisker Ocean kan vi se frem til Ocean, der er Fiskers kommende elektriske bæredygtige SUV. Fisker Ocean byder på solceller på taget, genbrugsmaterialer og helt op til 630 kilomters rækkevidde. Der kommer også en lanceringsudgave af Fisker Ocean kaldet One, som er Extreme-varianten med nogle æstetiske forbedringer. Den kommer i 5.000 eksemplarer.

Fisker Ocean kan reserveres på internettet allerede nu. Henrik Fisker har bekræftet, at Fisker Ocean kommer til salg i Danmark og resten af Skandinavien. Den blive vist frem i popup-udstillingsbutikker, blandt andet i København. Den billigste model, Fisker Ocean Sport, koster 325.000 kroner.

Læs også: Henrik Fisker arbejder på elbil med Foxconn