De første Fisker Ocean klar til levering i Danmark

Fisker Ocean er endelig blevet certificeret i EU. Det betyder, at Fisker nu kan begynde leveringer af den længe ventede elektriske SUV.

De første Fisker Ocean klar til levering i Danmark

Det har været en lang rejse med flere forsinkelser, men nu kan Fisker endelig starte leveringer af den hypede elbil Ocean. Læs hvornår de første Fisker Ocean leveres og hvornår den billigste variant forventes klar.

Vi har selv taget et kig på Fisker Ocean – læs vores første indtryk.

Se også: Se specifikationer på Fisker Ocean

De første Fisker Ocean leveres i næste uge

Fisker har oplyst, at de har fået certifikation fra de europæiske myndigheder og derfor nu kan begynde at levere de første biler af deres elektriske SUV.

Det var helt tilbage i november 2021, at vi først skrev om Fisker Ocean, hvor den officielt blev lanceret og danske priser afsløret. Herefter opstod der hurtigt en masse hype og store forventninger til elbilen, der så ud til at overraskede med høj kvalitet til prisen.

Selvom Fisker hurtigt modtog mange forudbestillinger på Fisker Ocean, skulle det tage længere end forventet, at få gang i leveringerne. Allerede i februar 2022 havde Fisker fået mere end 30.000 forudbestillinger på Ocean. I juni 2022 var der mere end 50.000 forudbestillinger.

I november 2022 startede produktionen af Ocean, men leveringerne skulle tage længere tid end forventet. Det er altså først nu, at Fisker kan begynde leveringerne

Fisker skriver, at de første Fisker Ocean leveres den 5. maj – altså fredag i næste uge. I første omgang er der tale om Fisker One, der er en introduktionsvariant, der svarer til topmodellen Extreme.

Se også: Sammenlign elbiler på pris og kvaliteter

Den billigste Fisker Ocean kommer senere i år

Der er dog lige dét, at Fisker One koster lige over 600.000 kroner, og dermed er en ganske dyr bil. Den billigste variant af Fisker Ocean, Fisker Ocean Sport, har en noget mere overkommelig pris fra 329.280 kroner. Denne model er ikke klar til levering endnu.

Fisker oplyser dog, at den er på vej. De første modeller af Sport og Ultra er blevet produceret, men disse anvendes til  test- og homologeringsformål.

Fisker forventer, at de første Ocean Sport vil blive leveret til september.

Se også: Find den billigste elbilforsikring hos If