Ford lancerer fuldelektrisk E-Transit Custom

Ford har løftet sløret for en helt elektrisk udgave af Europas bedst sælgende varebil. Varebilen E-Transit Custom har rækkevidde på op til 380 kilometer.

Ford lancerer fuldelektrisk E-Transit Custom

Ford har skruet gevaldigt op for deres fremtidsplaner for en helt elektrisk bilpark. Inden for de næste to vil Ford være klar med syv nye elektrisk biler, og allerede i dag kan vi sige goddag til en af dem. Ford E-Transit Custom er en helt elektrisk varebil, der kører op til 380 kilometer på en opladning og er en del af det nye Ford Pro, der er en stor satsning for Ford.

Læs også: Ford præsenterer snart en ny fuldelektrisk varevogn

Ford E-Transit Custom er en elbil

Sammen med det nye Ford Pro, har bilmærket lanceret elbilen E-Transit Custom. Transit Custom er Europas bedst sælgende varebil, og byder et design bygget fra bunden med elektrificering og næste generations tilslutningsmuligheder i fokus.

Designmæssigt er man ikke i tvivl om, at E-Transit Custom er en elbil. Den lukkede kølergril, de smarte smalle LED-lygter, kombineret med den blå farver skriger elbil. Det ser nydeligt og moderne ud, og sender et billede tydeligt billede til omverdenen, at denne virksomhed tager bæredygtighed og en grønnere fremtid alvorligt.

Der er ikke mange informationer om drivlinje, varianter og andet om E-Transit Custom endnu. Vi ved dog, at den vil have en rækkevidde på op til 380 kilometer.

E-Transit vil blive fremstillet på Ford Otosan-fabrikken i Tyrkiet, hvorefter den vil blive sat til salg på et tidspunkt næste år.

Den vil have en 12″ midterskærm med Ford SYNC 4A-infotainmentsystem med indbygget navigation. Man vil kunne tilslutte elværktøj, lys og andre strømkrævende enheder til varebilen.

Hvad er Ford Pro?

Ford Pro er lavet med henblik på at optimere oppetiden for virksomhedens biler. Det sker ved at samle en række tjenester i én samlet platform, hvor virksomheden let, og med mange informationer, kan administrere bilerne.

Ford Pro er en kombination af opladning, software, finansiering, service og selvfølgelig varebiler. Ford Pro skal forenkle overgangen til elbiler, optimere oppetiden for bilerne og gøre det lettere at holde styr på flåden – og dermed maksimere produktiviteten for virksomheden.

Se også: Nyheder om elbiler