Hyundai teaser for elektrisk sedan – se lidt af IONIQ 6

Hyundais kommende elektriske sedan er tæt på en officiel lancering. Nu fremviser Hyundai seks billeder, der afslører designelementer på IONIQ 6.

Hyundai teaser for elektrisk sedan – se lidt af IONIQ 6

Meget snart er Hyundai klar til at lancere den IONIQ 6, der er en helt elektrisk sedan. Inden den officielle lancering deler Hyundai en række billeder af bilen, der afslører flere spændende detaljer. Se med her i artiklen, hvor vi får det første kig på IONIQ 6.

Læs også: Hyundai vil snart fremvise IONIQ 6 – sådan bliver den

Billeder af IONIQ 6

De sidste seks dage har Hyundai drillet os med et dagligt billede, hvor en del af IONIQ 6. Vi har samlet op på de seks billeder, som du kan se nærmere på her i artiklen. Heriblandt er billeder af nye Pixel-lygter, LED-lys på bilens bagende, noget af fronten og mere til. Døm selv her:

Kigger man godt efter spottes også sidespejle, der tyder på at have kameraer i stedet for et traditionelt spejl. Det er noget vi tidligere har set i Audi E-tron, hvor det ikke var den store succes – men dog så sejt ud.

IONIQ 6 får angiveligt en større batteripakke (77,4 kWh) – identisk til den i IONIQ 5 Long Range. Den skulle også blive den første elektriske performance N-version. Den vil højst sandsynligt være baseret på Kia EV6 GT med en AWD-opsætning med 585 hk.

IONIQ 6 lanceres i morgen

I morgen skulle IONIQ 6 officielt blive lanceret, hvor bilmærket løfter sløret for hele design – og forhåbentlig også bilens specifikationer. Vi holder selvfølgelig et vågent øje med nyt fra Hyundai.

Se også: Test af elbiler