Video: Test af Hyundai IONIQ 5 – scorer rekordhøjt

Hyundai IONIQ 5 er en komfortabel, rummelig og praktisk familiebil, der får vores højeste testscore til dato. Se her hvad vi mener om IONIQ 5.

Hyundai IONIQ 5 er en ret så imponerende elbil, der blandt andet har vundet prisen som Årets Bil i Danmark, Årets Bil i verden, og nu også modtager vores højeste testscore til dato. Herover kan du se vores videotest af IONIQ 5.

Læs den fulde test af Hyundai IONIQ 5

Kort om Hyundai IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5 er en såkaldt crossover med et vidunderligt design. Her er fem siddepladser, rigtig god plads i kabinen og ligeledes til bagagen. IONIQ 5 kommer i flere varianter med to forskellige batteristørrelser, ydeevne og udstyrsniveau, med en pris fra 364.990 kroner for modellen med 58 kWh batteri med 384 kilometer teoretisk rækkevidde og 170 hestekræfter. Modellen med det større 77,4 kWh batteri med en rækkevidde på 507 kilometer starter ved 379.995 kroner, som dertil også har 229 hestekræfter.

Den udgave af Hyundai IONIQ 5, som vi har haft til test, er Long Range Advanced med det store batteri, 229 hestekræfter samt Advanced-udstyrspakken.

Vi har testet Hyundai IONIQ 5 efter vores ti kvalitetsparametre og givet den en samlet bedømmelse. Læs mere om hvordan vi tester elbiler her.

Hvad er godt ved Hyundai IONIQ 5 og hvad kunne være bedre? Se videoen herover og se vores samlede bedømmelse af den.

Se også: Test og nyheder om elbiler