Jaguar I-Pace på vej i ny (flottere) udgave

Jaguars I-Pace er netop blevet præsenteret i en opdateret 2023-udgave, der byder på et forfrisket design. Læs hvad der mere er nyt i den nye Jaguar-elbil.

Jaguar I-Pace på vej i ny (flottere) udgave

Den efterhånden aldrende Jaguar I-Pace, der først blev vist frem tilbage i 2018, får nu endelig et opfrisket design. Se det nye design herunder og hvad den nye I-Pace ellers byder på.

Se også: Hvad er en elbilforsikring?

En mere strømlinet Jaguar I-Pace

Der er ikke de store ændringer, den nye Jaguar I-Pace byder på. Designet er denne gang mere strømlinet og den ser generelt mere moderne ud.

Kølergrillen har nu et sort og sølvfarvet Jaguar-emblem, og de forreste kofangerafslutninger, de nederste dørafslutninger og den bageste diffuser er nu farvede efter karrosseriet. De 22-tommer store hjul er blevet opdateret med en Satin Grey-finish, der matcher kulfiberindlæggene, og alle standardfælge er diamantslebne.

Ud over disse ændringer har I-Pace nu også nye R-Dynamic-versioner og metallic satinfarver i Eiger Grey og Carpathian Grey.

Hvad er ellers nyt i den nye i-Pace?

Generelt er Jaguars I-Pace en fremragende elbil, der alt for ofte bliver overset. Den elektriske I-Pace har en lang række imponerende funktioner, der adskiller den fra konkurrenterne. Den tilbyder fremragende ydeevne med firehjulstræk, masser af plads, lækkert interiør i høj kvalitet, et fantastisk Meridian-anlæg samt software med over-the-air-opdateringer, der har forbedret bilens teknologi og funktioner. Det kan måske have noget med prisen at gøre, eller nogle af dens ellers lidt forældede specifikationer.

Der er heller ikke umiddelbart nogle opdateringer af se på selve bilens specifikationer. Det er samme rækkevidde på op til 470 kilometer med et 90 kWh-batteri, samme opladning med op til 100 kW, samme ydeevne og det samme interiør.

Alle modeller er udstyret med Jaguars Pivi Pro-infotainmentsystem med Apple CarPlay, Android Auto, Amazon Alexa-tilslutning og Spotify.

Hvornår kommer 2023-udgave af Jaguar I-Pace?

Der er endnu ikke sat et tidspunkt på den nye udgave af Jaguar I-Pace. Vi mangler stadig at se officielle informationer fra Jaguar i Danmark. Vi opdaterer artiklen, når vi har nyheder at dele.

Se også: Nyt om elektriske biler