Video: Test af Kia EV6 – masser af plads og køreglæde

Der er både køreglæde og komfort i højsædet i denne fantastiske familie-elbil fra Kia, der har imponeret os dybt. Se vores videotest af Kia EV6 her.

Er i på jagt efter en elektrisk familiebil, bør Kias EV6 være med i jeres overvejelser. Kia EV6 er ikke kun en flot elbil, der byder på masser af køreglæde, men her er også et højt niveau af udstyr, god plads og så er den vanvittig praktisk. Herover kan du se vores videotest af Kia EV6.

Læs den fulde test af Kia EV6 her

Kort om Kia EV6

Denne praktiske elektriske crossover-SUV fra Kia er virkelig en bil, der fanger folk opmærksomhed. EV6 ligner ingen andre biler på markedet, men er meget mere end blot et kønt ansigt. Kia EV6 er også en elbil, der byder på køreglæde, komfort og praktikalitet – en oplagt elbil til hele familien.

Kia EV6 er en ren elektrisk bil, der kører op til teoretiske 528 kilometer efter WLTP-standarden på en opladning, accelerer fra 0-100 km/t på ned til 3,5 sekunder og koster fra 329.900 kroner.

Denne elbil er bygget på en platform, der er bygget til elbiler. Det har dermed været muligt for Kia at udnytte pladsen optimalt, gøre den så energieffektiv som muligt samt tænke ud af boksen, når det kommer til interiøret. EV6 et helt fladt gulv i kabinen, et 50 liter bagagerum under kølerhjelmen og et 510 liter stort bagagerum, der kan udvides til hele 1.300 liter.

Vi har testet Kia EV6

Den udgave af Kia EV6, som vi har haft til test, er Long Range med det store batteri på 77,4 kWh og 229 hestekræfter med baghjulstræk.

Vi har testet Kia EV6 efter vores ti kvalitetsparametre og givet den en samlet bedømmelse. Læs mere om hvordan vi tester elbiler her.

Hvad er godt ved Kia EV6 og hvad kunne være bedre? Se videoen herover og se vores samlede bedømmelse af den.

Se også: Test af elbiler