Mercedes-Benz EQS SUV: Danske priser på den luksuriøse SUV

Mercedes-Benz har offentliggjort danske priser på SUV-udgaven af det luksuriøse flagskib, EQS. Se danske priser og varianter på Mercedes-Benz EQS SUV.

Mercedes-Benz EQS SUV: Danske priser på den luksuriøse SUV

Nu er er det slut med at gætte sig til, hvad den kommende Mercedes-Benz EQS SUV kommer til at koste i Danmark. Den tyske bilproducent har nemlig løftet sløret for de danske priser på EQS SUV, samt hvilke varianter der kan købes herhjemme i Danmark.

Mercedes-Benz EQS SUV er en SUV-variant af den luksuriøse EQS, som Mercedes-Benz åbnede for bestillinger for i august 2021. Størrelsesmæssigt placerer EQS SUV sig mellem GLE SUV og GLS SUV, og i forhold til den normale EQS er den 20 centimeter højere og har en mere rummelig kabine med et bagagerum på op til 2.100 liter med alle bagsæder lagt ned. Apropos bagsæder – i EQS SUV er der mulighed for at få op til syv sæder.

Se også: Test og anmeldelser af elbiler 

Danske priser på Mercedes-Benz EQS SUV

Mercedes-Benz EQS SUV findes i tre varianter, og alle tre varianter kan nu bestilles herhjemme i Danmark.

Alle tre varianter af EQS SUV kommer med et 107,8 kW batteri ligesom flere udgaver af den almindelige EQS. De har også alle 11 kW AC-opladning og 200 kW DC-opladning ligesom alle de varianter af EQS, der kan købes i Danmark. Der medfølger et års gratis DC-lynopladning via IONITY-netværket.

  • EQS SUV 450+ er den billigste variant, som koster fra 1.310.000 kr. Den har en rækkevidde på 633 kilometer og en 265 kW (355 hk) elmotor med et drejningsmoment på 568 Nm. Den kan trække op til 750 kilo og har en rækkevidde på 633 km (WLTP).
  • EQS SUV 450 4MATIC er den billigste firehjulstrukne udgave af EQS SUV med en startpris på 1.365.00 kr. Den har samme elmotor med en effekt på 265 kW (360 hk), men med et drejningsmoment på 800 Nm. Den kan trække 750/1.800 kilo (uden/med bremser) og har en rækkevidde på 597 km (WLTP).
  • EQS SUV 580 4MATIC har en startpris på 1.700.000 kr. er også firehjulstrukket og har to elmotorer med en samlet effekt på 400 kW (536 hk) og et drejningsmoment på 585 Nm. Den kan trække 750/1.800 kilo (uden/med bremser) og har en og har en rækkevidde på 594 km (WLTP).

Hvornår kommer Mercedes-Benz EQS SUV til Danmark?

Mercedes-Benz oplyser i en pressemeddelelse, at det allerede nu er muligt at konfigurere og bestille et eksemplar af den luksuriøse SUV i Danmark. Til gengæld må du væbne dig med lidt tålmodighed for at få leveret bilen, da de første eksemplarer af EQS SUV først forventes klar i Danmark i slutningen af året. Alle udgaver af EQS SUV bliver produceret på Mercedes-Benz’ fabrik i Tuscoloosa i USA.

Læs også: Se selvkørende Mercedes EQS overtage styringen