MG Cyberster: Overhaler Tesla indenom

Til næste år lander en elektrisk åben sportsvogn fra MG i Danmark. MG Cyberster byder på 536 hestekræfter og masser af frisk luft.

MG Cyberster: Overhaler Tesla indenom

Det kunne tyde på, at MG bliver det første bilmærke, der vil tilbyde en fuldelektrisk roadster. Alle havde forventet, at Tesla ville blive først med deres “nye” Roadster, der blev annonceret tilbage i 2017. Men mens Teslas topløse sportsvogn lader vente på sig, annoncerer MG nu den nye Cyberster, der kommer til næste år.

Se også: Sammenlign alle elbiler på markedet

MG Cyberster – potent elektrisk roadster

På årets Shanghai Motor Show, der afvikles netop nu, har MG netop fremvist en topløs elektrisk sportsvogn. MG Cyberster kommer til Europa allerede næste år.

Cyberster er en højtydende elektrisk sportsvogn med to sæder med elektrisk kaleche. Den kommer i to varianter: En med en enkelt elektrisk motor med 310 hestekræfter og en med to elektrisk motorer og firehjulstræk med 536 hestekræfter (400 kW).

MG har endnu ikke fremvist præstationstal for den kommende sportsvogn, men hurtig ser den ud. MG Cyberster er med en længde på 4,53 meter ikke en lille sportvogn, men har en lav vægt for en ren elbil på 1,850 kg (for modellen med én elektrisk motor).

MG har endnu ikke afsløret andre rækkevidde, opladning og andre specifikationer om Cyberster.

Se også: Seneste nyt om elbiler

Med den røde farve på Cyberster virker det næsten som om, at MG bevidst driller Tesla. Her ses MG Cyberster til venstre og Telsa Roadster til højre:

Den første elektriske topløse sportsvogn

Ser vi bort fra den originale Tesla Roadster, der blev lanceret tilbage i 2006, er udvalget af elektriske åbne sportsvogne ikke imponerende. Tesla har annonceret deres Roadster, der endnu ikke er færdig. Polestar har annonceret Polestar 6, der forventes klar i 2026. Og til sidst er der altså MG med deres Cyberster, der kommer allerede til næste år.

En pris på MG Cyberster er der ikke endnu, men den forventes at blive noget mere prisoverkommelig end Tesla Roadster og Polestar 6.

Se også: Se ifs tilbud på elbilforsikring