Polestar 6 er en elektrisk cabriolet, der kan reserveres nu

Konceptbilen Polestar O₂ bliver til den elektriske roadster Polestar 6, der allerede fra i dag kan reserveres. Se specifikationer og forventet lancering.

Polestar 6 er en elektrisk cabriolet, der kan reserveres nu

Har du gået og ventet på en to-personers åben elektrisk roadster? Så tyder det på, at det er Polestars nye elbil, du skal kigge nærmere på. Elbilen Polestar 6 er nemlig en cabriolet, der byder på sportsligt design, høj ydeevne og den kan reserveres nu.

Se også: Test af elbiler

Fra konceptbil til produktionsbil

Polestar har for vane at gøre deres konceptbiler til færdige biler. Her så vi for eksempel den smukke Polestar Precept blive til Polestar 5, og nu er det Polestar O₂, der bliver til Polestar 6. Polestar O₂ blev præsenteret som konceptbil i marts og elbilproducenten afslører i dag, at den skal produceres.

Polestar 6 kan reserveres nu

Faktisk kan en Polestar 6 allerede fra i dag forudbestilles. Men du skal dog væbne dig med tålmodighed, for den forventes først leveret i 2026. Prisen nævner Polestar desværre meget noget om. En reservation af Polestar 6 koster 25.000 dollars. Polestar 6 LA Concept edition forventes at få en pris på 200.000 dollars.

For at fejre lanceringen vil der blive produceret 500 nummererede enheder af en limited-edition LA Concept-særudgave under navnet “Polestar 6 LA Concept edition”. Bilerne får den blå farve “Sky”, lyst læderinteriør og de unikke 21-tommer hjul fra den originale Polestar O₂-konceptbil.

Ydeevne, rækkevidde og mere om Polestar 6

Polestar 6 med hårdt tag vil blive bygget på Polestars specialfremstillede platform i bonded aluminium. Bilen er udviklet in-house og vil være udstyret med den højtydende, elektriske 800-Volt-arkitektur, som allerede er fastlagt for Polestar 5. Dette omfatter en kapacitet på op til 650 kW (884 hk) og 900 Nm fra en dobbeltmotordrivlinje, en accelerationstid på 0-100 km/t på 3,2 sekunder og en topfart på 250 km/t.

Ligesom vi kender det fra Polestar 2 (se vores test af Polestar 2) er der anvendt det gode Android Automotive til Polestar 6s infotainmentsystem.

Når vi nærmer os den forventede lancering i 2026 vil Polestar være klar med flere tekniske detaljer og specifikationer.

Se også: Nyheder om elbiler