Sommertilbud på MG4 Electric: Se de nedsatte priser

Som en slags sommertilbud sætter MG prisen ned på elbilen MG4 Electric. Se de skarpe lavere priser på køb og privatleasing af MG4 Electric her.

Sommertilbud på MG4 Electric: Se de nedsatte priser

MG har endnu en gang sat priserne ned på en af Danmarks i forvejen billigste elbiler. I en slags sommertilbud er MG4 Electric nu billigere end nogensinde før. Se de nye tilbud på MG4 Electric på køb og privatleasing.

Se også: Tjek specifikationer på elbiler

MG4 Electric koster fra 229.999 kroner

MG4 Electric Luxury blev lanceret i september sidste år og er i dag stadig en af de billigste elbiler herhjemme. Dengang fik den en skarp pris fra 284.999 kroner, men er nu faldet en hel del i pris.

Senere på året fik denne variant dog en prisstigning og kostede dermed fra 284.999 kroner. Nu er MG dog klar til at sætte prisen ned til den laveste nogensinde. Nu koster MG4 Electric Luxury nemlig fra 274.999 kroner.

Efter MG4 Electric Luxury blev også lanceret en billigere Nordic-variant, der med enkelte kompromisser var hele 35.000 kroner billigere. Også denne model er nu faldet i pris. MG4 Electric er sat yderligere 10.000 kroner ned og koster nu fra kun 229.999 kroner.

MG4 kan privatleases fra 2.695 kroner

MG har også givet priserne på privatleasing af MG4 Electric en overhaling. Man kan vælge mellem en udbetaling på 0 eller 9.995 kroner. Betaler man de 9.995 kroner opnår man en lavere månedlig leasingpris.

MG4 Nordic kan dermed leases fra 2.695 kroner per måned inklusiv 15.000 kilometer.

Man kan også privatlease MG4 Electric Luxury, der nu koster fra 3.195 kroner per måned. Det er også inklusiv 15.000 kilometer.

Se også: Se specifikationer på MG4 Electric

Luxury eller Nordic?

Skal du vælge MG4 Electric Luxury eller Nordic? Der er en del forskellige på de to. Luxury har mest udstyr, længere rækkevidde, hurtigere opladning og flere sikkerhedsfunktioner.

Den store fordel ved Nordic er, at den er billigere – og måske opfylder den fint dit behov?

Sammenlign MG4 Electric-varianter her

Husk at testkøre en elbil

Går du og overvejer en eller flere elbiler? Så anbefaler vi altid, at man tager sig tid til at tage en prøvekørsel. Her får du det bedste indtryk af den enkelte og kan bedre vurdere, om den er det rigtige valg for dig/jer.

Book en prøvetur i MG4 Electric